Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

8.9.2008 17:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.195.228

Jaký je dle vás nejlepší způsob rozmrazování holátek? Nedávno sem někdo suveréně psal že je nejlepší strčit ji do mikrovlnky - dneska jsem to zkusil, ozvala se rána a ocásek jsem seškrabával ze stěny mikrovlnky.

Neregistrovaný uživatel

8.9.2008 17:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.75.28

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jaký je dle vás nejlepší způsob rozmrazování holátek? Nedávno sem někdo suveréně psal že je nejlepší strčit ji do mikrovlnky - dneska jsem to zkusil, ozvala se rána a ocásek jsem seškrabával ze stěny mikrovlnky.

Na terariu nad žárovkou

Neregistrovaný uživatel

8.9.2008 17:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.121.114

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Na terariu nad žárovkou

Jj, presne tak, pomalu se rozmrazi. A lehce nahrejou.

Neregistrovaný uživatel

8.9.2008 18:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.195.228

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jj, presne tak, pomalu se rozmrazi. A lehce nahrejou.

Díky

Neregistrovaný uživatel

8.9.2008 18:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.42

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Díky

Ja davam mrazeny mysi do igelitaku a ponorim do teply vody.Musí se ale zatizit - plavou ikdyz jsou mrtvý. Ma to pak teplotu asi jako zivy.

Neregistrovaný uživatel

8.9.2008 20:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.3

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ja davam mrazeny mysi do igelitaku a ponorim do teply vody.Musí se ale zatizit - plavou ikdyz jsou mrtvý. Ma to pak teplotu asi jako zivy.

Nejlepší je fakt rozmrazovat v horké vodě- stačí napuštěná z kohoutku, nemusí se vařit, když ochladne tak vyměnit a nechat povolit úplně. V mikrovlnce bych zapla maximálně "rozmrazovací režim"- není to tak naráz. Jinak já želvounovi rozmrazuju kousky masa a taky mi plavou, to bych neviděla jako zásadní problém, max. bych to sem tam promíchla.

Ája

Neregistrovaný uživatel

9.9.2008 14:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.182

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nejlepší je fakt rozmrazovat v horké vodě- stačí napuštěná z kohoutku, nemusí se vařit, když ochladne tak vyměnit a nechat povolit úplně. V mikrovlnce bych zapla maximálně "rozmrazovací režim"- není to tak naráz. Jinak já želvounovi rozmrazuju kousky masa a taky mi plavou, to bych neviděla jako zásadní problém, max. bych to sem tam promíchla.

Ája

Jj, horká voda a naházet je tam..

Přidejte reakci

Přidat smajlík