Jaky darek vcelarovi?Pomoc!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2016 11:07
toooja

XXX.XXX.23.158

Dobry den vsem.Prosim o radu, nevyznam se v tom, ale chci moc dedovi dat v darek k narozeninam neco, co by on upotrebil u vcel.V podstate ma vsechno, proto nevim, co je nejvice potreba.Mozna Vas neco napadne.A jeste jen dotaz, kde z Moravy kupujete cukr vcelam, kvalitni, zadne takove jakko akce v hypermarketech.Dekuji.

31.3.2016 17:33
miloš123

XXX.XXX.126.101

Třeba spatný nápad, ale aspon něco co třeba darkovi poukaz do včelařské prodejny.Tezko radit když sám píšete že děda má v podstatě vše.vybere si sam co uzná za vhodné a co mu vyhovuje.aspoň takhle to řeší u nas doma.a jako začátečník jsem moc spokojen.

31.3.2016 17:44
toooja

XXX.XXX.23.158

Dekuji, dobra rada.To mne nenapadlo, ze i tam mohou byt poukazy.Zaptam a asi zvolim darek takhle.Diki.

31.3.2016 21:00
začátek

XXX.XXX.4.22

Přihlaste se do včelařského spolku a pracujte s dědou na včelnici.Počítám, že to by dědovi udělalo asi největší radost.

31.3.2016 23:18
profesor1

XXX.XXX.192.98

Já bych řekl, že zajistit dědovi ten kvalitní cukr na "podzimní" zakrmení by byl NEJ nápad. Případně originální etikety na sklenice s medem.

1.4.2016 07:49
toooja

XXX.XXX.23.158

začátek napsal(a):
Přihlaste se do včelařského spolku a pracujte s dědou na včelnici.Počítám, že to by dědovi udělalo asi největší radost.

To by take rada, ovsem on je tak samostatny, ze pomalu nedovoli mi ani s vytacenim!Ke vsemu se motaji me 2 male deti a je veselo.Ale deti ke vcelkam bere.
Etikety-super!
CHtela jsem mu poridit rizky vrby medonosne, le na letos maji vyprodano.Chtel ji zasadit podel potoka u domu.Je to hajenka.
Jste sikovni !Obdivuji vsechny, kdo vcelarstvim zije!

1.4.2016 18:25
tom.50

XXX.XXX.117.5

Máte šanci, nenechte se odhánět, určitě to děda jen tak hraje, ale je v duchu rád.

Jo a cukr je cukr, ten v akci v supermarketu je stejný jak ten drahý. V akci ho jen dají s minimální marží obchodu, jinak je to stejná kvalita jako když to nacení na 20 nebo i víc.
Ano, kliďánko vydělávají 100%.

Přidejte reakci

Přidat smajlík