miloš123
napsal(a):
U nas az tak za 14 dni bych to viděl.
Od kud jste? Já jsem se právě do toho pustil dnes.
začátek
napsal(a):
Zdravím tak dnes jsem to prubnul a 18%, je to sice na hraně, ale úly jsou plný 4 bedny, tak musim odtáčet.Dneska odpoledne počasí nic moc, tak uvidim zítra.Jsou ale hlášený bouřky tak se snad povede aspoň pár včelstev udělat.
Tak a po týdnu jsem domedoval celkem 20 včelstev, včera 16.8% a je vidět, že nemaj co do sosáku a berou zásoby, to krupobití jim ve snůšce neprospělo, ale jinak průměr 31kg na včelstvo tak jsem spokojený.
Dobrý den, vzhledem k tomu, že se moje rodina snaží o nakupovaní ze dvora co to jen jde, a nejsme zdaleka sami, tak jsem se rozhodl vytvořit web https://lokaleat.com/cs/, který sdružuje malé chovatele/pěstitele a výrobce domácích produktů. Problém je ten, že pokud nejste vyloženě z místa, tak vůbec netušíte, na koho se ve věci vajec, drůbeže, králíků atd. obrátit. Toto se snažím změnit, takže na stránkách je možné zadat svoji nabídku nebo i více nabídek a zadat jednotlivé varianty produktů. V těch si kupující vyhledává a posléze Vás kontaktuje mailem s jeho objednávkou. Fungujeme teprve 14 dní, ale již máme celkem dost hezkých nabídek na salámy, klobásy, medy, marmelády atd.. Pokud budete mít zájem, tak mě kdykoliv kontaktujte, vše osobně vysvětlím a pomůžu se založením profilu i nabídky.