Neseriozní kolega včelař

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vladimír 13

9.2.2017 22:40
Vladimír 13

XXX.XXX.13.132

Kolegové včelaři,

chci vás varovat před neseriozním prodávajícím vosku.
V inzercích vystupuje jako M.K. z Uherského Hradiště, farma-včelička SK, Argosesop Zlínský kraj.
Objednal jsem si u něho v listopadu vosk, na lití svíček. Po rozbalení jsem vyndal koláče, ze kterých tekla voda, a co bylo horší, vosk nedržel pohromadě a drolil se. Po vytavení a odlití do formy byly svíčky křehké a špatně hořely. Proto jsem reklamoval. Pán se mi 18.11. omluvil: velmi lutujem, to poslal kolega. Následovalo několik mailů, až mi nakonec slíbil, že vosk vymění za jiný. Poslední mail před vánoci, který mi poslal 17.12. Mám toho vela veď sú vánoce. Od té doby dělá mrtvého brouka, na maily nereaguje. Poslední mail si přečetl 6.2. a zůstal bez odpovědi. Já se pravděpodobně svých peněz nedomůžu, žádný doklad totiž neposílá, ale alespoň varování pro ostatní. POZOR na tohoto „Přítele- Kolegu“.

vladimír 13

19.2.2017 14:22
vladimír 13

XXX.XXX.13.132

Díky za návod a radu. Já jsem hlavně chtěl upozornit na tohoto prodávajícího ostatní.

To svoje varování jsem dal původně do inzerce ale po stížnosti tohoto " přítele a kolegy " u správce stránek mi přišel mail, že umístěním tohoto textu v inzerci jsem porušil pravidla a smazali to.

A slovenský kolega, opakovaně dává nové inzeráty a je vysmátej.

13.3.2017 17:43
pfikar

XXX.XXX.110.208

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se moje rodina snaží o nakupovaní ze dvora co to jen jde, a nejsme zdaleka sami, tak jsem se rozhodl vytvořit web https://lokaleat.com/cs/, který sdružuje malé chovatele/pěstitele a výrobce domácích produktů. Problém je ten, že pokud nejste vyloženě z místa, tak vůbec netušíte, na koho se ve věci vajec, drůbeže, králíků atd. obrátit. Toto se snažím změnit, takže na stránkách je možné zadat svoji nabídku nebo i více nabídek a zadat jednotlivé varianty produktů. V těch si kupující vyhledává a posléze Vás kontaktuje mailem s jeho objednávkou. Fungujeme teprve 14 dní, ale již máme celkem dost hezkých nabídek na salámy, klobásy, medy, marmelády atd.. Pokud budete mít zájem, tak mě kdykoliv kontaktujte, vše osobně vysvětlím a pomůžu se založením profilu i nabídky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík