Protože neodpovídá nikdo jiný, někteří ostatní patrně dokážou jen napadat za názor, když není sluníčkářský, tak vám sdělím svou zkušenost já.
Medu zmrznutí nevadí. Bylo by lepší skladovat ho v prostoru, kde nemrzne. Co medu vadí je světlo (asi, nemůžu si vzpomenout proč to mám zafixováno v paměti) a tak skříň je dobrá.
Ale dílna je celkem problematický prostor, kde se pracuje často s chemikáliemi jako jsou barvy, ředidla, maziva, různá lepidla a podobně. Mě prostě přijde skladování medu v dílně ne nepodobné skladování třeba na záchodě. Pokud to trochu jde, uložte med jinde, zacházejte s ním tak, jak by vás mohly inspirovat příslušné normy nakládání s potravinami. Když pro nic jiného, tak pro váš dobrý pocit. Med není "zavařený" a tak se i pod víčka dostává vzduch. Právě když mrzne, vzduch nad medem pod víčkem se smrští a sklenice doslova nasaje vzduch z prostoru skladu. Vlastně takto "cestuje" vzduch do a ze sklenice tak, jak kolísá teplota vzduchu ve skladu. Tohle si málokdo uvědomuje a pak se někdo diví, že má jeho med "divný čuch".