Uživatel s deaktivovaným účtem

Treba na medovinu. Jestli je ze Vcelpa, ma jiste lecive ucinky...no a jiny sajrajt mne neoslovil.
Aha, tak takhle je to s vámi. Nemyslím si o vás Bůh ví co, soudě podle vašich příspěvků tady i na VF. Ovšem že klesnete až takto, bych ani u vás nevěřil.
Něco vám a vám podobným povím. Do svých 34 let jsem žil pod komunisty, nelíbilo se mi to, ale svou zemi jsem neopustil, snažil jsem se abych aspoň malinko přispěl k odchodu rudochů do propadliště dějin.
Právě tak neopustím a nebudu "s.át do vlastního hnízda", protože to je "hanba" ve smyslu známého přísloví. Ani mě se nelíbí, co se ve Svazu děje, ale neopustím jako krysa loď, která se potápí a nebudu házet špínu na všech více než 50 tisíc členů, jako to děláte vy.
V mém věku už toho moc nezmůžu, abych nějak přispěl k ozdravení. Ale neopustím ho, jako jsem neopustil svoji zem a jako jsem nikdy nehanobil svojí zem jen proto, že jí momentálně vládli ti, co se mi nelíbili.
A jako čas ukazuje, což můžou posoudit jen ti, co to pamatují, že ne vše bylo za rudochů špatné, tak i nyní tvrdím, že jen aby se neukázalo, že Svaz i s vedením, jaké má, byl lepší, než to, co předvedou takoví, jako jste vy. Už teď je mi jasné, že zaplať Bůh za to, co je nyní. Ale lidem jako vy se podaří zbořit cokoli, to je totiž pro určitou lidskou sortu vždy snazší než vybudovat cokoli pozitivního.

Za komunistu jsem se narodil, za komunistu ziju a vypada to, ze i kvuli zabednenym zaslepencum pod nimi i umru...
Je neuveritelne, jak dokazete ze sve vlastni zbabelosti a falesne loajality udelat temer narodni ctnost. Ze tim svym postojem podporujete zlodejiny a cachry tech co jsou u koryt, je vam naprosto fuk, podle vas za to muze nekdo jiny. Asi nejaka krysa co si dovolila nesouhlasit. Typicke mysleni vymytych neomarxistickych lidi, kteri v podstate skacou jak jim je piskano..skoda slov.
napsal(a):
Za komunistu jsem se narodil, za komunistu ziju a vypada to, ze i kvuli zabednenym zaslepencum pod nimi i umru...
Je neuveritelne, jak dokazete ze sve vlastni zbabelosti a falesne loajality udelat temer narodni ctnost. Ze tim svym postojem podporujete zlodejiny a cachry tech co jsou u koryt, je vam naprosto fuk, podle vas za to muze nekdo jiny. Asi nejaka krysa co si dovolila nesouhlasit. Typicke mysleni vymytych neomarxistickych lidi, kteri v podstate skacou jak jim je piskano..skoda slov.
Dokonale žasnu. Vy mě nazýváte zbabělcem. Pak tedy hrdinou, který kydá špínu, aniž by něco pozitivního udělal, jste tím pádem vy? Co je hrdinného na kydání hnusu?
Ano, v socializmu žijete, v tom Bruselském, který je stokrát totalitnější než komunisti.
Co je falešného na loajalitě k 50.000 včelařů, slovy - padesáti tisícům včelařů!?
Poslední větu píšete nepochybně o sobě, co najednou tolik sebekritiky? Že by svědomí?
vlasta1
Nepamatuju se odkdy si tykáme. Ale budiž, je to asi váš soudružský způsob komunikace, oni soudruzi si mezi sebou tykali a bohužel tykali i nám normálním.
A a vašemu dotazu. Popsal bych hodně pomyslného papíru když bych měl vyjmenovat všechno, co bylo za reálného socializmu pro obyčejné lidi lepší. Shrnu to do tří slov: pořádek, jistota ve smyslu bezpečí a civilizace.
Pořádek dnes není, každý neřád si dělá co chce!
Bránili mi sice cestovat na západ, ale ubránili mě a mojí rodinu před invazí, která už pohltila západ a nyní hrozí nám.
Mezilidské vztahy, tedy civilizace, byla na podstatně vyšší úrovni, než je to teď. Společnost bránila slabé a nemohoucí a tvrdě se dokázala vypořádat s neřády všeho typu, lidi měli zastání.
I kdyby už nebylo nic jiného, tak vyjmenované věci tvoří kvalitu života. Pro mě ano, já nežiju v džungli rád, vy ano?

Ty vole, tak to je sila. Budu se snazit uz na prispevky psychicky vysinuteho cloveka uvazujiciho zcela mimo realitu nereagovat. Volebni pravo by meli mit lide s IQ nad70...Zeman ma pravdu o mentalite tohoto naroda.
Pokud to říkáte mě, pak uvítám když mě budete ignorovat. Žádal jsem vás o to už dávno, bude to tak lepší. Došly vám argumenty (nevzpomínám si, že byste nějaké kdy měl) a tak nadáváte, hned potom by nastoupilo umlčování názorových oponentů atd. Tak je to vždy, ani vy nejste výjimkou, to je u zuřivých komoušů (liberálních neomarxistů) zákonitost. V západní části EU už je totlita na entou, u nás to pomalu začíná, dnes o tom skvěle píše bloger Větvička. S jeho názory se shodnu na 95% a lidi jako vy mi jsou ukradení. Byli jste vždy, vy byste byl skvělý svazák, myslím tím komunistický Svaz Mládeže. Jen udat mě nyní jaksi není komu a to vás vytáčí. Chápu.
Tom.50
Já myslel že kolegové včelaři si tykají ale Vám se omlouvám,
Jste člověk mdlého rozumu, který přepokládám, toho ve svém životě mnoho nedosáhl.
Jste zkažen dobou KSČ- ač si to nemyslíte bohužel, asi Vám bude něco přes 50 let,
Byla to doba kdy komanči i v obyčejných soudruzích dokázali vyvolat pocit, že jim na nich záleží. Vy jste taky takovej, dej mi práci já ji udělám a potom mě někde před nastoupenou jednotkou pochvalte a já se budu cítit dobře.
Víš ty VOLE, teď je ta doba která ukazuje CO z Vás ta strana udělala. jste to vy ty hloupí co byli vychováni za tzv oponou, proto nám sedí na hradě to co tam je, proto budeme mít premiéra estebáka a zloděje. Prostě Vám bylo řečeno co máte dělat a neumíte vyhodnotit to, že každý má právo na názor a Vy si to v hlavě musíte vytříbit, bohužel tohle Vy neumíte.
A asi bych Vás viděl i na pána, který se špatně učil a nebo ne, vlastě Vy jste to nevěděli že tu byli Rusáci a ty nás "chránili".Už To po tobě nebudu ani číst nemám to za potřebí, je tu doba že i ty máš právo mít názor.
Ale já tě mám za hloupého plácala
No, popravdě, kdybych si snad rozuměl s lidmi, jako jste vy, musel bych se nad sebou hluboce zamyslet.
S tímto blogerem se shodnu na 99% a jestli i on je pro vás hloupý, pak ano, chápu, naštěstí s vámi nemám a nikdy nebudu mít nic společeného a ač ateista, říkám zaplať pán Bůh!
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Chcijou-nam-na-hlavy-a-uz-se-ani-nepokouseji-predstirat-ze-je-to-dest-rika-Ladislav-Vetvicka-ke-kauze-Ortel-A-pravi-Odesli-jsme-z-Rakouska-i-vychodniho-bloku-odejdeme-z-EU-514305?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk
Mimochodem, skupina Ortel nehraje muziku ale děs běs, zpěvák neumí zpívat a texty jsou úděsné. Ale lidi si ho zvolili a je spíš otázka, proč. Mají už toho vašeho liberalizmu a multikulti plný zuby.
A stejně tak si zvolili, ač se mi to nelíbí, Babiše a připomínám vám, že ještě není odsouzený a ještě mu nebylo prokázáno to aktivní členství v STB. Ale to vám nevadí, že ne. Tak si jděte dos vé pražské kavárny tykat těm svým, já zůstanu zase s těmi svými padesáti tisíci včelaři, co vy na to?
Už víte, proč si já netykám s každým? Nebo je to už za hranicí vašeho chápání?
Plivete na Svaz a já se ho zastávám, držme se včelařiny, na vysvětlení širšího kontextu jsme se dostali poněkud jinam, ostatním, méně zabedněným se omlouvám. Ano, kavárna nesnese argumentaci a umí urážet, špinit, snažit se ponížit, umlčovat. Prostě komunisti, ač sami nevěří, jak podobní jim jsou. To jsou paradoxy že?