Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2018 20:09
miloš123

XXX.XXX.126.101

Dobry večer. Mám trochu problém s medovinou, vloni jsem naložil bohužel sem někam zastrčil poměr medu a vody,ale myslim ze to bylo díl medu a dva díly vody,kvasinky jsem pouzil "vinka" bohužel lepší v tu dobu nebyli na dosah.po dokvašení jsem přelil s provzdušnenim do jiného demižonu a nechal ještě dva týdny kvasit v teple.potom jsem stočil do malého demižonu a uložil na rok do sklepa kde je stálá teplota 10 až 12 stupňů .A teďka k ochutnavce je trošičku zakalená ale na jazyku trochu jakoby pění přirovnal bych to něco jako burčák. Proč to pořád kvasí?a dá se to nějak napravit?diky za každou radu.

Stáhnout zdarma
8.2.2019 10:25
Benq0071

XXX.XXX.44.10

Ahoj počkej jak bude mrznout ale chce to tak -10 určitě a dej to na 2 dny ven potom do tepla vše se hezky usadí a vyčeří. Ale chce to opravdu alespoň těch -10.

Přidejte reakci

Přidat smajlík