Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2018 20:09
miloš123

XXX.XXX.126.101

Dobry večer. Mám trochu problém s medovinou, vloni jsem naložil bohužel sem někam zastrčil poměr medu a vody,ale myslim ze to bylo díl medu a dva díly vody,kvasinky jsem pouzil "vinka" bohužel lepší v tu dobu nebyli na dosah.po dokvašení jsem přelil s provzdušnenim do jiného demižonu a nechal ještě dva týdny kvasit v teple.potom jsem stočil do malého demižonu a uložil na rok do sklepa kde je stálá teplota 10 až 12 stupňů .A teďka k ochutnavce je trošičku zakalená ale na jazyku trochu jakoby pění přirovnal bych to něco jako burčák. Proč to pořád kvasí?a dá se to nějak napravit?diky za každou radu.

8.2.2019 10:25
Benq0071

XXX.XXX.44.10

Ahoj počkej jak bude mrznout ale chce to tak -10 určitě a dej to na 2 dny ven potom do tepla vše se hezky usadí a vyčeří. Ale chce to opravdu alespoň těch -10.

Přidejte reakci

Přidat smajlík