Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2022 22:04
tom.50

XXX.XXX.139.240

Prvně jsem o medu z pouze panenského díla četl od Jindřicha Boháče někdy začátkem osmdesátek. Tvrdil, že lepší lidi na jím adorovaném Západě to neomylně poznají. Byl jsem silný kuřák a poznat jsem to neuměl a nevěřil jsem mu a hlavně mě na.íralo, že pro Boháče jsou lidi na Západě ( v Německu) lepší lidi a nechci napsat co si myslím, tedy o lidech s předložkou NAD.

Nicméně, dnes mu musím dát za pravdu, byl dobře informovaný. Vracejí se mi zákazníci s tím, že jim rodina odmítá jíst med když ho vzali odjinud a chtějí jen ten, co měli ode mě. Doporučuji každému aby si vytěžil med z paneského díla a teprve pak mluvil.

Před delším časem jsem tu vysvětlil čím je kvalita medu ze starého černého voští mizerná. Je to výluhem z výkalů včelího plodu, zbytky zimního krmení, které se při převěšování plodu nemůžou do medu nedstávat a možná i tím, že plodové plásty jsou nasáklé chemií z léčení proti VD.

Proto nedoporučuji žádný NNsystém a jednu míru (výšku rámků) v jednom úle už vůbec ne, pak to nejde a nebo strašně pracně.

Prostě to zkuste a pak mluvte. A nezkoušejte jen na sobě, zkuste to u svých zákazníků a užasnete jak to funguje. TomášR to dnes naznačil v jiném vlákně a ví o čem mluví, má úplně stejnou zkušenost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík