Pane Goro.
Mohl bych vás při něčem nachytat, dokázat jak nejste skoro bůh, ale nechci, proč taky. Je tu potřeba zkušený VČELAŘ.
Vlákno zakládám jen proto, že ten pán, co se právě přihlásil, mi psal v SZ, že to tu čte několik let a že usoudil, že nastal čas se vyjádřit a proto zdánlivý nesoulad mezi roky čtení IF a úplně čerstvé přihlášení. Možná by to šlo vydedukovat, na druhou stranu, tady to není soudní přelíčení kde je nutné vážit každičké slovo, vyjádření a není třeba se vzájemě chytat a slovo. Prostě jste si to patrně neuvědomil.
Protože touhle marginálií nechci narušovat debatu v příslušném vlákně, zakládám toto a nemyslím, že by nutně muselo pokračovat. Je to jen vysvětlení pro vás.
Na včelařském fóru nejsem například vůbec registrovaný, ani na elektrika.cz nebo kde toho čtu poměrně hodně ani na tzb fóru ani na fóru rozpad.cz. Mám moc práce, občas něco sem napíšu když sedím na záchodě. Za ty posměšky co tu Goro jednomu napsal bych mu dal pár facek, nemám čas se vykecávat, mám rodinu, hospodářství a práci, k tomu se mám ještě hodně co učit včetně včelařiny.
Stojím za Tomem50, který se nikdy nepřetvaroval a když ho někdo opakovaně štve pochopím právo obránce 2 oči za oko. Povedeně jste se tu spikly a nablili na pováženou, úplná internetová inkvizice, "pašáci" jste na sebe hrdí co? Tak se demokraticky poplácejte po ramenech, máte právo na svůj názor co je na hovno.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Každý idiot může mít svůj názor. Nebo to platí jen u některých?
Keďže som bol priamo oslovený, rád by som odpovedal ale prispievateľovi s nickom Warpeng....
Skutočne mi pripadalo zvláštne jeden deň sa prihlásiť a na druhý deň mať preštudované tie príspevky od Toma...
Neuvedomil som si v momente písania tej poznámky, že na takýchto fórach existuje aj "mlčiaca väčšina" a že ani nemusí byť prihlásená aby mohla čítať...
ospravedlňujem sa včelárovi Warpeng za použitú ironickú poznámku
(a nerobím to zo strachu z faciek od javala 😉, proste písal som ironicky a neuvážene,
tak sorry... )
Včelárovi tomovi držím palce , ako som mu už viackrát napísal je to včelár so skúsenosťami ale jeho vyjadrovanie mi nepasuje, neviem sa s ním stotožniť, vadia mi nadávky na iných včelárov (nie len z tohto fóra, ale skúsených včelárov z ČR ), svojimi komentármi zbytočné dehonestuje včelárske informácie ktoré tu podáva.
Ale x-krát mi už napísal že sa nechce meniť, je to jeho právo...
... tak mu fandite aj naďalej , je to vaše právo....
Goro je frajer, štve mě, nepasujeme si, ale on umí uznat chybu když jí udělá, dokonce se omluví. Jde mu jako mě o včely.
Za držení palců děkuju. A ano, nemám důvod měnit co je dobré a mnohokrát se mi osvědčilo.
Javali
Děkuju vám.
Varaxi
Asi to žabomyšárny jsou, mnozí vyskakování směšně trapných kašparů v roce 1948 taky považovali za neškodné výstřelky hrstky neškodných bláznů a nikdo by neuvěřil, o co jim šlo a čeho jsou schopí když dostanou moc. Až přišel 25 únor 1948...
Uživatel s deaktivovaným účtem

A k moci se dostali Krškove, kteří věděli co je pro ostatní dobře a lidé jiných názoru byli dehonestovani, ponižování a postupně vytlačování ze společnosti. Výsledek byl perzekuce, gulagy a spousty mrtvých a zničených životu. Ukradené majetky a totální morální rozklad společnosti a to takový, že následky té doby si, aniž si to uvedomujeme, neseme všichni dodnes.
Takže Krška na rozdíl od Gora není frajer - neuměl se za sprosťárny omluvit na Včelařském fóru, neumí se omluvit ani tady. Stížnosti na hulvátství? Tome, to je jen na hrubý pytel hrubá záplata.
Po pravdě jsem si po 89 myslel, že se člověk nebude muset ozývat. Byla to naivita. Člověk se musí ozývat stále, protože následky let 48 - 89 jsou opravdu stále vidět.
Zdravím goro, to je v pohodě , nějak mě to baví více číst, než psát. Je mi jasné, že každému vyhovuje něco jiného. Já jsem rád za všechny příspěvky. Z VF jsem odešel, ale také jsem se registroval jen k vůli plánům, ty si normální čtenář neotevře. Tady je to lepší, vše se otevře i bez registrace.
no staršia hlava, hotové nešťastie... ..som rád že si sa neurazil...zabudol som na "čitateľov"...
pritom práve v lete som bol na včelnici u včelára, ktorý ma oslovil cez SZ na slovenskom včelárskom fóre a vysvitlo že tam je zaregistrovaný a číta príspevky už 7 rokov a nikdy žiaden nenapísal, keď sme sedeli pri jeho včelách presne vedel, kto akú metódu preferoval, kto ako včely liečil a tak...
Hlásím že čtu z pozice včelařské podržtašky. Před třemi roky jsem nabídla tchánovi aby si dal včely do lesíčka k pastvině a momentálně tam má kolem 30 včelstev. Občas mu pomáhám, protože když jsem u koní tak jsem na dohled. Včelám vůbec nerozumím, jen koukám pod ruce, proto také nepřispívám, nemám ambice učit orly létat.