plom

XXX.XXX.14.122
Bohužel tak to jste na tom hodně špatně. Učivo 2. stupně základní školy.
3710 x 80 = 296800 g = 296,8 kg.
Pozor, brambory po aplikaci dusíkatého vápna trpí strupovitostí.
Otázka je, co je pro vás důležitější - desinfekce pozemku nebo hladké brambory?
Pokud vaše půda nemá extrémní deficit vápníku, tak budou brambory opravdu
strupovité.
Mimochodem - k opravdu účinné desinfekci je potřeba celou plochu pokrýt
nejlépe neprodyšnou textilií, plachtou ap, a to na dobu tří týdnů.
plom

XXX.XXX.14.122
Radek5011
napsal(a):
Aby jste se z toho nepo...
Pokud to bylo na mne, tak já se z toho určitě nepo.... Ale kdybych Vám nenapsal odpověď i s tím malým dovětkem, sám by jste na to nepřišel.
Samozřejmě nic proti Vám, tohle bude všeobecně o dnešních lidech. Musím napsat, že v dnešní hektické a uspěchané době, kdy má téměř každý člověk půl dne v ruce tu chytrou bedýnku (mob. telefon) a neustále musí být na síti si ani neuvědomuje, že má v hlavě nasr-no. Lidi začněte už používat starý dobrý selský rozum. A kdyby si někdo myslel, že jsem zapšklý důchodce, tak bohužel nejsem. Jsem středního věku a používám všechny dostupné technologie, ale jak se vždy říkalo - všeho s mírou. Ale abych tady zbytečně nevířil vášně, tak končím a omlouvám se za tento možná nemístný příspěvek.
xx

XXX.XXX.18.16
Tyjo, docela síla ten radek. Nejenže je na tom tak, že si nedokáže sám vynásobit dvě čísla, ale když to uděláš za něj a ten výsledek mu napíšeš, tak místo aby se nad sebou zamyslel a tobě poděkoval, tak ti za to ještě takhle hulvátsky vynadá?!
xx
napsal(a):
Tyjo, docela síla ten radek. Nejenže je na tom tak, že si nedokáže sám vynásobit dvě čísla, ale když to uděláš za něj a ten výsledek mu napíšeš, tak místo aby se nad sebou zamyslel a tobě poděkoval, tak ti za to ještě takhle hulvátsky vynadá?!
JJ sebral/a jste mi to jak se říká od huby To jsou bohužel dnes normální věci.
plom
napsal(a):
Pokud to bylo na mne, tak já se z toho určitě nepo.... Ale kdybych Vám nenapsal odpověď i s tím malým dovětkem, sám by jste na to nepřišel.
Samozřejmě nic proti Vám, tohle bude všeobecně o dnešních lidech. Musím napsat, že v dnešní hektické a uspěchané době, kdy má téměř každý člověk půl dne v ruce tu chytrou bedýnku (mob. telefon) a neustále musí být na síti si ani neuvědomuje, že má v hlavě nasr-no. Lidi začněte už používat starý dobrý selský rozum. A kdyby si někdo myslel, že jsem zapšklý důchodce, tak bohužel nejsem. Jsem středního věku a používám všechny dostupné technologie, ale jak se vždy říkalo - všeho s mírou. Ale abych tady zbytečně nevířil vášně, tak končím a omlouvám se za tento možná nemístný příspěvek.
Myslím, že vůbec nebyl nemístný a už vůbec nevím proč se omlouváte ! Máte 100% pravdu.
plom
napsal(a):
Bohužel tak to jste na tom hodně špatně. Učivo 2. stupně základní školy.
3710 x 80 = 296800 g = 296,8 kg.
No, za výpočet Vám sice mohl pan Radek poděkovat, ale tu první větu jste si snad mohl odpustit. Násobit umíte, ale emoční inteligence Vám zřejmě do vínku není dána. Zamyslete se nad sebou, jestli je nutné odpovídat někomu uštěpačně. To totiž něco napovídá o Vás.
Jestli chci pomoct, napíšu radu, když nechci, nenapíšu, ale jestliže zvolíte zbytečný jízlivý dovětek, je to už pak opravdu o Vašich emocích...