Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2016 11:39
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Dobry den, mam prosbu. Potreboval bych poradit s podkladem pod lva do klece.
Zeminu jsem byl nucen odbagrovat kvuli zarovnani terenu a ted je tam blato, ze se tam neda chodit. Jeste spis hlinito-jilovity tip. Napadlo me polozit na to geotextilii a na to navest pisek. Ktery chci pod lva dat. Bude to fungovat?
Popravde uz bych nerad objednaval bagr aby mi zase odbagroval kufr treba na sterk pod tu geotextilii
Dekuji za jakoukoli radu

7.3.2016 10:02
honzapm

XXX.XXX.182.25

Já bych nechal to bahno trochu vyschnout, urovnal to, na to dal malou vrstvu písku, pak textilii, a pak ten finální písek.
Písek pod textilií zajistí lepší odtok vody a hlavně vyrovná nerovnosti, neobsahuje kameny, takže textilie bude jako v bavlnce. Konkrétní typ textilie vám neporadím, to si prokonsultujte s prodejci, já používám normální černou netkanou, co mají u nás v zahradnictví.

Stáhnout zdarma
7.3.2016 15:45
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Děkuji za tip

18.6.2016 23:24
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Rys.leo: Máte hezké stránky i fajn povídání, Vaší zálibě se nedivím smajlík, ale víte, přece jen kdybych si vzala na zodpovědnost taková zvířata, nepustila by se do toho po hlavě, jak píšete, ale předem si nastudovala všechno možné i nemožné smajlík.
Rys je krásný, jen je škoda, že musí být a řetězu. Ať se Vám daří!

19.6.2016 12:55
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Dobry den, v prvni rade dekuji za pochvalu stranek.
Nastudovat se da jen to mozne, to nemozne srejne prijde az pri chovu a to je treba resit bez pripravy na to.
Kazdej clovek si to dela podle sebe. Ja jsem do toho skocil po hlave a niceho nelituju!
Jak jste prisla na to, ze mame rysa na retezu? Tyhle ochrance mam nejradsi. Vy psa netahate na voditku? To taky nebude moc prirodni metoda, ne?
Dekuji a at se Vam dari tak suprove jako nam. Pak by byl kazdej spokojenej clovek bez hloupych usudku a zbytecnych starosti

Přidejte reakci

Přidat smajlík