radulinkaaaa

XXX.XXX.6.20
Dobrý den, mam takový dotaz, strikala jsem postřikem plevel a trochu se mi dostal na kuzi, sla jsem a pořádně umyla vodou, muze se mi i tak neco stat? Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

radulinkaaaa
napsal(a):
Dobrý den, mam takový dotaz, strikala jsem postřikem plevel a trochu se mi dostal na kuzi, sla jsem a pořádně umyla vodou, muze se mi i tak neco stat? Děkuji.
Pokud nejste rostlina, tak maximálně alergická reakce.
aolaolaol

XXX.XXX.139.226
honzapm
napsal(a):
RoundUp je silně karcinogenní. Teď se vám nejspíš nestane nic.
Pokud jste neopatrná častěji nebo nepoužíváte důsledně ochranné oděvy,
pak si koledujete.
Já osobně RoundUp vůbec nepoužívám.
A co používáte místo RoundUpu? Podle mých zkušeností většina přípravků proti plevelu má stejnou účinnou látku jako RoundUp...
aolaolaol

XXX.XXX.139.226
Si ještě pamatuji když ten RoundUp u nás začínal tak se našli tací kteří se ho při předváděčce i napily aby ukázaly jak je neškodný...a nyní se ve všech odbornostech dozvídáte, že je podezřelý, že způsobuje rakovinu
aolaolaol

XXX.XXX.139.226
honzapm
napsal(a):
Omlouvám se, ale na neregistrované uživatele nereaguji.
No děkuji za reakci beru na vědomí. Hlavně, že zadavatelka na kterou jste reagoval byla registrovaná...
evan

XXX.XXX.7.248
honzapm
napsal(a):
A navíc - nereagoval jsem na zadavatelku, ale potřeboval jsem popřít nesmysl,
který napsala Bodlinka - tj. že RoundUp si v klidu můžeme omylem cáknout i na kůži.
Se silným karcinogenem toto není radno.
Jo, ty jsi popřeboval popřít nesmysl? A smím vědět, kde jsi sebral ten ultranesmysl, že Roundup je silný karcinogen?
samozřejmě, že se silným karcinogenem není radno si cákat na kůži. ale roundup ani omylem NENÍ silný karcinogen. PODLE VŠEHO NENÍ VŮBEC KARCINOGEN. podle nejnovější klasifikace je akorát podezřelý z možných ne však jednoznačně prokázaných rakovnotvorných účinků - to znamená, že se riziko NEDÁ VYLOUČIT. mezi tím a mezi silným karcinogenem je setsakra rozdíl! Nová klasifikace je asi podstatná pro lidi, kteří s tím dělají denně, ale pro domácí zahrádkáře těžko. Bodlinka má samozřejmě pravdu.
Jj roundap je naprosto bezpecny... stejne tak jako vetsina totalnich herbicidu.. jeho rezidua vubec nezustavaji v pude, vubec se nedostavaji do potravin a proto latky typu roundap vubec nejdou obevit v krvi ani u tech lidi kteri s nim nikdy neprisli do kontaktu... no co si budem povidat... kdyz je na necem zalozeny byznis... tak to preci nemuze byt skodlive... ono se take za to hodne zaplatilo aby to neyblo skodlive... tak se udela obcas nejaka jakoze studie a za par let vyjde najevo ze pravda je trochu jina... nebo se pletu? nicmene... pak se vsichni ti chudacci lidi divej... nerikam ze roundap je jediny cinitel zpusobujici rakovinu... neplodnost, neurodegenerativni onemocneni, autoimunity a jine pekne veci... takze klidne roundap i vypijte alespon nerozsirite rady duverivych hlupaku kteri skoci na spek kdejakymu podvodnikovi...