Nevíte, jaký druh fialky je tahle krásná rostlinka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2017 23:59
Justine

XXX.XXX.74.130

Dobrý den,
bohužel tragédie ponechání květin někomu jinému měla nejhorší následek na této moji milované květince. Kupovala jsem ji jako malinkatou a za roky se rozrostla, z obchodu byla pojmenována pouze jako Africká Fialka, žádné však Africké Fialce se nepodobá, nebo jsem ji nenašla. Má odlišné listy, stonky jsou kratší, "silnější", hladší (tlustší) a ohýbají se směrem dolů. Nevíte prosím, o jakou Fialku se jedná? Moc ráda bych si ji pořídila znovu, moc mi chybí... :( :( :(.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.3.2017 16:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bohužel, asi nebudete úspěšná. Afrických fialek je mnoho různých kultivarů, ale do maloobchodu se dostanou jen pod názvem africká fialka. Nikdy jsme je s názvem konkrétního kultivaru nedostali. Snad byste se mohla obrátit jedině přímo na pěstitele, ale je možné že se už tahle konrétní odrůda nemnoží.

1.3.2017 21:35
Justine

XXX.XXX.74.130

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Bohužel, asi nebudete úspěšná. Afrických fialek je mnoho různých kultivarů, ale do maloobchodu se dostanou jen pod názvem africká fialka. Nikdy jsme je s názvem konkrétního kultivaru nedostali. Snad byste se mohla obrátit jedině přímo na pěstitele, ale je možné že se už tahle konrétní odrůda nemnoží.

Dekuji za odpoved. Bohuzel v tom obchode, ikdyz je to zahradnictvi, to take nevi, budu zkouset dal. Hezky den preji.

1.3.2017 21:59
ildika

XXX.XXX.120.116

Napadá mě, zda to není Alan's Fallen Angel či jiná drobná odrůda.

4.3.2017 19:07
Justine

XXX.XXX.74.130

ildika napsal(a):
Napadá mě, zda to není Alan's Fallen Angel či jiná drobná odrůda.

Dobrý den,
děkuji Vám za odpověď, opravdu je to rostlince velice podobné Přeji Vám krásný den!

Přidejte reakci

Přidat smajlík