Nemužu nikde najít fotku, ale je stejný jako tento..Žije pod zemí a likviduje mi ředkvičky zatáhne si je pod zem. nevím jak na něj.
Uživatel s deaktivovaným účtem

To je určitě krtonožka. Zahubení tohohle škůdce je problém, protože chem. prostředky, které by spolehlivě zabraly se u nás neprodávají. Pokud byste měl možnost od někoho sehnat starší balení např. sumithionu, máte po problému. Nemusíte se bát, pokud přípravek nepřemrzl bude na 99% účinný. Jedinný prostředek, který je momentálně na trhu a hubí půdní škůdce je dusíkaté vápno. Problém je že působí také jako herbicid a musí se aplikovat min. tři týdny před výsevem- výsadbou, v závislosti na teplotě a vlhkosti. Osobně bych zkusila kombinaci pečlivého zpracování půdy, po každé sklizni přerýt půdu a zrotavátorovat+ve vhodnou dobu použít dusíkaté vápno, nezapomínejte na okraje pozemku a jestli máte možnost, vypusťte na po sklizni na pozemek slepice. Samice krtonožky budují poměrně mělce velká hnízda, kam kladou obrovská množství vajec, tato opatření by je měla zlikvidovat, ale určitě to není jednorázová záležitost.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jestli jsou v trávě, tak máte šanci opravdu jen s tou drůbeží. Pokud seženete účinný insekticid, dejte vědět, samotnou by mě to zajímalo. Co vím, tak snad v Maďarsku se ještě něco v prodeji objevuje, aspoň to zmiňovali na jiné diskuzi, jestli jste vybaven(narozdíl ode mě) dostatečnou znalostí cizích jazyků, zkuste to u nich objednat přez internet.