Výběr zahradního domku

Zahradní domky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2018 17:53
PetraSvobodova

XXX.XXX.211.7

Dobrý den,

chtěla bych si na jaro pořídit na zahradu zahradní domek. Chtěla bych tam mít uskladěné jen nářadí, bazén a sekačku apd. Dokázal by mi někdo poradit, který domek by byl vhodný? Určitě bych chtěla, aby i nějak vypadal.

Děkuju předem za pomoc.

28.2.2018 17:02
PetraSvobodova

XXX.XXX.211.7

Dobrý den,
dívala jsem se na různé domky co kdo nabízí a zalíbily se mi tyto dva http://www.superdiskont.cz/zahradni-domek-duramax-titan-xxl-7-9-m2-dekor-dub a https://www.give.cz/p/arrow-woodridge-1012 Co myslíte? Bohužel dřevěný domek je mimo mojí cenovou relaci, ale tohle mi přijde jako dobrá alternativa.

1.3.2018 08:24
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Ze zkušenosti mohu říci, že do zahradních domků zatíká dost zespodu. Proto je otázkou, jak mají řešenou podlahu. Jestliže nijak a jen se to na zem posadí, pak bych to nebrala, i kdyby to bylo zadarmo. Ten Arrow snad nějakou podlahu má (resp. je možnost dokoupit), ale stejně to chce vidět, jak to přiléhá a těsní.
Nebo domeček postavit a přikotvit na vyvýšené rovné místo, kde bude voda stékat od domku pryč. Ale to Vám nevyřeší vodu stékající po zdi domku např. při prudkém dešti ve větru. Pak to chce mít náchylné nářadí v regálech a hodně větrat.
My máme zahradní domek zděný a obložený dřevem, zapuštěný do svahu. Na stěnách jsou poličky, kola věšíme na zeď, to asi u těchto domků nepůjde.

1.3.2018 17:51
PetraSvobodova

XXX.XXX.211.7

Hmmm... to je taky fakt no.. myslíte že by stačilo vybetonovat základy? u toho domku Arrow jsem koukala, že mají v příslušenství i kotvící sadu přímo do betonu. No tak snad do nich nebude nijak extrémně zatékat ne? To by byl ten domek přece k ničemu a mohla bych si nářadí dát rovnou na zem To by chtělo názor i někoho kdo má s těmi plechovými zkušenost. Je tu někdo takový?

2.3.2018 09:37
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Víte, to strašně záleží jednak na počasí, které u Vás bývá (např. u nás pršívá pod silným větrem jen z jedné strany, to by nebyl takový problém, prostě na tu jednu stranu třeba zvětšíte stříšku), jednak na konkrétním provedení. a to by chtělo buďto vidět ten domeček na vlastní oči nebo najít někoho, kdo ten domek má, a jeho se zeptat.
V odkazu k Arrow je napsáno:
K domku doporučujeme dokoupit základnu pro podlahu, kotvící sadu do betonu nebo kotvící sadu do země.
Zavolejte prodejci a domluvte se s ním, která z těchto variant je pro Vás nejlepší.
To, že bude problém pověsit něco dovnitř přímo na stěnu (zase - zeptejte se prodejce, třeba se mýlím), neznamená tak velký problém - můžete mít regály, stojany a věšáky.

27.3.2018 13:11
VendulaKuta

XXX.XXX.45.137

My jsme tuto záležitost řešili minulý rok s manželem dost dlouho, protože máme malý domek bez garáže a spoustu věcí není kam dát. Nějakou plechovou boudu jsme na zahradě nechtěli, stejně tak jsme nechtěli platit poustu peněz za dřevěný domek a pak o něj navíc pravidelně pečovat (natírání a tak). Manžel chtěl pod domek solidnější podlahu, takže nakonec dělal betonové základy- sice je to z hlediska funkc bezva (domek je mírně vyvýšený, takže do něj neteče), ale manžel na těch základech strávil opravdu dost času. Co se týká domku, tak jsme nakonec koupili plastový od tohoto prodejce: https://www.a-market.cz/2932-zahradni-domky Sice byl o poměrně drahý, ale působí bytelně a hlavně to nění nějaká škaredá plechová kůlna, ale skoro ho nejde rozeznat od skutečného dřeva.

Přidejte reakci

Přidat smajlík