Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

J_rostlinka

23.1.2022 20:34
J_rostlinka

XXX.XXX.160.52

Dobrý den,
Nevím jestli se to sem zrovna hodí, ale potřebuji poradit:
Mám rostlinu, sukulent sedum adolphii, hodně se jí dařilo a rostla, jenže nejednou jí začaly žloutnout spodní listy, pak nějaký dolní listy spadly a k tomu mu začal jaksi schnout stonek a vždy rostlinka stála a nepadala a najednou začala padat....
Prosím poraďte.
Nebo neznáte aspoň nějaký web, kde je něco o rostlinách.

J_rostlinka

24.1.2022 19:47
J_rostlinka

XXX.XXX.160.52

Haló,
Rostlinka mi umírá mě je jí líto.....

ahoj1

26.1.2022 10:55
ahoj1

XXX.XXX.92.26

vřele doporučuji tento produkt:

https://bonky.cz/p/kristalova-koule-na-drevenem-stojanku/?attribute_color=70mm&attribute_size=with+wooden+base&gclid=Cj0KCQiA_8OPBhDtARIsAKQu0gY3JVjCGZR-DnimBz588tUoLMzZsQYoeeQE5tBaE9ChtmdDnlEsMXwaAiyrEALw_wcB

něco docela jiného by bylo, kdybyste třeba napsala v jakých jste ji měla podmínkách, než se to stalo a jak je vůbec stará, nebo třeba přiložit fotku. Mohlo to třeba namrznout v průvanu nebo naopak uhnít moc v teple a vlhku nebo je prostě jenom přerostlá a přestárlá a tudíž odspodu odchází a chtějí růst jen ty vrcholky

Já bych si z jednotlivých listů nebo vrcholků vypěstovala spoustu mladých hezkých rostlinek a ten zbytek, tu starou vyholenou přichcíplou kytku, vyhodila a hotovo.

mezi náma, když si zadáte název rostliny do vyhledávače a klepnete enter, máte informací o jejích potřebách, že máte tejden co číst - v čem je problém?

Přidejte reakci

Přidat smajlík