Kavkazský pes (nabídka, prosba)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2015 20:53
nvillma

XXX.XXX.99.142

Dobrý den, někdo v nedaleké vesnici, uvázal KAVKAZSKÉHO psa a můj dobromyslný bratr si ho vzal domů pro syna, já osobně mám zkušenosti s NO, ale tento pes mi přijde velmi nebezpečný, je mu cca rok, váží cca 70 kg i víc.Bohužel můj bratr není shopen pochopit, že tento pes bude potřebovat místo a hlavně výcvik, na co nemá ČAS.Osobně si myslím, že ten pes musel provést něco špatného, protože je vidět, že byl dobře krmen, má nádhernou srst i zuby a někdo by se takového krásného psa asi dobrovolně nezbavil.Zaráží mě taky, že já osobně se psů nebojím(mám z nich, ale respekt) a hned, jak jsem přišla, ten pes po mě vystartoval...Bratr i já máme malé děti, k dětem bratra je hodný, ale... nemůžu vědět, co se mu stalo a jak bude v jemu nepříjemné situaci reagovat... Bratr si ho vzal, protože ho chtěli utrátit... a bylo mu ho líto...Vím, že z tohoto důvodu si může pořídit takového psa jen IDIOT... Co s tím psem dělat ? Nevíte o někom, kdo by o něj měl ZÁJEM? Prosím SPĚCHÁ !

20.2.2015 21:25
rapotacka11

XXX.XXX.32.28

Dejte nabídky nějakým firmám - mohl by je hlídat.
Kovošrot, stavebniny I JINÉ.
Každopádně tam bude muset být člověk, který to s ním zkusí.(ZVLÁDNE)
Snad ho nesežere.
Před časem sem psal pán, myslím, že se ujal zlého
šarplanince (?) a popisoval, jak to pomalu šlo.

21.2.2015 08:42
nvillma

XXX.XXX.99.142

Dobrý den, tak podle nových informací se jedná o ročního psa s PP, majitel ho vrátil chovateli... Proč? nevíme! PP máme doma...

21.2.2015 12:16
nvillma

XXX.XXX.99.142

nvillma napsal(a):
Dobrý den, tak podle nových informací se jedná o ročního psa s PP, majitel ho vrátil chovateli... Proč? nevíme! PP máme doma...

Dobrý den, tak pejsan naštěstí vrácen do chovné stanice !

21.2.2015 12:20
nvillma

XXX.XXX.99.142

Dobrý den, tak pejsan naštěstí vrácen do chovné stanice !

14.3.2015 14:03
davidka

XXX.XXX.212.160

To je dobře, že to tak dopadlo.
Jen mi není jasné, kdo ho chtěl utratit. Podle našich zákonů zdravého psa jen tak zabít nikdo oficiálně nesmí.

22.3.2015 16:13
milannn

XXX.XXX.90.222

nvillma: Bratr si ho vzal, protože ho chtěli utrátit... a bylo mu ho líto...Vím, že z tohoto důvodu si může pořídit takového psa jen IDIOT

Zajímavé myšlení...

29.7.2015 12:06
ramicla

XXX.XXX.33.33

No právě proto, že je někomu líto zvířátka tak si jej nejspíš adoptuje. Předtím jsem si to Milane nevšimla. Tohle jste zabodoval v rámci logiky. Palec nahoru.

nvillma tady doporučuji. https://www.youtube.com/watch?v=u5ugz9XpZcs.

Přidejte reakci

Přidat smajlík