Sulc z vepřových nožiček, do něj povařit ještě i nakrájené maso (třeba srdíčka, žaludky), nechat ve formě ztuhnout (na fotce ozdobený lžičkou kyselé smetany)
Dietnější varianta je želatina - povařit nakrájené maso ve vodě, do uvařeného nechat zatepla rozpustit želatinu, zase nechat ztuhnout (na fotce s ozdobně vyskládanou povařenou zeleninou).
Já posledně dělala sulc z vepř.nožek, do mísy nakrájela krůtí, kuřečí, hovězí maso, játra, ledvinky, srdíčko, zalila sulcem, nechala vychladnout a druhý den podávala. :) Ovšem před zkrmením jsem ho nechala ohřát na pokojovou teplotu, nekrmím psy studeným. Kupodivu vcelku držel.
Spotřebovala jsem asi 3-4kg masa, bylo to na 5 psů. Taková chuťovka, no.