Granule nižší střední třídy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2016 11:52
mgtka

XXX.XXX.92.43

Z ekonomických důvodů zvažuji nákup granulí z levnějšího segmentu. Doteď byli psi na acaně, nutra gold grain free a podobných. Žádné alergie nemáme, akorát teď je jedna fenka čerstvě vykastrovaná.
Prosím o doporučení, zběžně jsem koukala na magnusson original kennel, obyčejné Britky, Fitmin(ale na ten jsem se tady dočetla hodně negativních zkušeností zejména se stolicí).
Dík za relevantní odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.9.2016 12:00

mgtka napsal(a):
Z ekonomických důvodů zvažuji nákup granulí z levnějšího segmentu. Doteď byli psi na acaně, nutra gold grain free a podobných. Žádné alergie nemáme, akorát teď je jedna fenka čerstvě vykastrovaná.
Prosím o doporučení, zběžně jsem koukala na magnusson original kennel, obyčejné Britky, Fitmin(ale na ten jsem se tady dočetla hodně negativních zkušeností zejména se stolicí).

Moji pesani na "obyč. Britu" vyrostli, nikdy žádné potíže nebyly...ani růstové ani zažívací, ale oproti současnému krmení masem byly tedy exkrementy objemově větší...

11.9.2016 12:30
keira

XXX.XXX.106.7

11.9.2016 12:37
mgtka

XXX.XXX.92.43

Keira: to jsem nenašla, děkuji, sice jsem tento "model" na granule.cz nenašla ale špatné to určitě nebude.

11.9.2016 16:13
Tomisek

XXX.XXX.131.222

Já krmím eminentem a bez problémů.

11.9.2016 16:17

Eminent NEBRAT.

Profine 15kg 655kč.
Brit kukuřice + pšenice
Profine kukuřice + brabory.

12.9.2016 10:32
Tomisek

XXX.XXX.131.222

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Eminent NEBRAT.

Profine 15kg 655kč.
Brit kukuřice + pšenice
Profine kukuřice + brabory.

A proč ? máš s nimi nějaké špatné zkušenosti ?

12.9.2016 10:46
vava69

XXX.XXX.136.28

Ten Nutra Gold 20 kg jsem jednou nebo dvakrát brala. Nebylo to zase tak špatné.

12.9.2016 11:37
lavacca

XXX.XXX.210.14

mgtka napsal(a):

A do jaké ceny se potřebujete dostat?

Klasický modrý Brit má např. i lamb and rice pytel, kde je samá rýže s masem a vychází kolem 800, -. Občas ho našim koupím a nějaký extra odpad z něj není.

Případně mrknout i na střídačku s Nativii. Profine, apod. ;).

12.9.2016 12:06
mgtka

XXX.XXX.92.43

Už jsem objednala ten 20kg pytel, hledala jsem tak v cenové hladině těch modrých britek a po lustrování tady diskuzí mi pořád nejlépe vycházely právě brit-teda dokud keira nevložila odkaz na ty dvacetikilovky, které jsem hned objednala. S nutra gold už máme zkušenosti, byť s jinou řadou, a jsme spokojeni.

Nikyb

15.9.2016 15:39
Nikyb

XXX.XXX.131.142

Ja za nas můžu doporučit Brit care, melo by to byt o stupen lepsi nez klasicky Brit. Ja tim krmim borderku a super, meli jsme jeden cas nejspis i alergii na nejake granule a od ty doby co je na Britu tak super. Srst ma taky peknou.

15.9.2016 16:11
lavacca

XXX.XXX.164.49

Nikyb napsal(a):
Ja za nas můžu doporučit Brit care, melo by to byt o stupen lepsi nez klasicky Brit. Ja tim krmim borderku a super, meli jsme jeden cas nejspis i alergii na nejake granule a od ty doby co je na Britu tak super. Srst ma taky peknou.

Ano, Brit Care dávám štěndu a velká spokojenost. :)

Mají teda u nás stejně nejvíc maso, ale na noc dostává i granule, aby na ně byl zvyklý...a občas mu je krade i NO, který na nich spravil (dovezli jsme ho jako 9 měsíčního hubeňoura).

Přidejte reakci

Přidat smajlík