Neregistrovaný uživatel

veľmi sa mi páči lasica myšožravá. Prosím poradte mi cim ju mam krmit v com a ako ju mam chovat a kde by som ju mohol zohnat. Da sa dobre ochocit? Za vaše odpovede vám velmi pekne dakujem. Maroš
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
veľmi sa mi páči lasica myšožravá. Prosím poradte mi cim ju mam krmit v com a ako ju mam chovat a kde by som ju mohol zohnat. Da sa dobre ochocit? Za vaše odpovede vám velmi pekne dakujem. Maroš
Krmit nejlepe mysimi holatami,pro chov staci vitrinova klec,nebo jini vybeh.Ak mas ste ine dotazy,kontaktuj mne.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.97
Nazdar, momentalne mam doma asi mesacneho samceka lasičky . Oco isiel z roboty a cez cestu prebehla samica s mladatom v papuli a zlakla sa a pustila ho.A tak ju zobral domov . Maly lasičiak je uplne krotky, žere z ruky a zo striekačky ho krmim s mliekom.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.71
Jen počkejte až vyroste. Jestli jste viděli v animáku Tasmánskýho čerta, je to něco podobného. Ale je s ním sranda. Tedy než zadáví sousedovi slepice...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.85
dobrý den Máte-li ho ještě, kontaktujte mne, prosím. jirka@rojek.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.79
Neodrazujte toho chovatele, jestli to zvířátko udrží , bude to super , hlavně opravdu pozor at nezdrhne je to vrahoun, odchycené z přírody většinou hynou ,říká se že stresem, proto se chov v zajetí nikdy nerozšířil, jinak na odlovy z přírody pozor, vztahuje se na ně zákon na eurofaunu tudíž povolení k chovu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.68.92
Zdravím.
Chovate lasice? Zhanam mladata, viete mi pomoct?
Dakujem
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.44
anonym
lasice jsou vrahouni a vubec nejsou jak tasmánčtí dablové ale je to pravda že za 1 den uloví až 30 myší a vyžírá většinou jenom mozeček a těla si schovává takže nevím kolik by ste musely chovat myší anebo je pouštět do myší díry a kam strčí hlavu tam se vlezou celý takže je to těžký
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.28.61
Ahoj, konečně něco o lasičkách - hledám už půl hodiny a zatím samé sklopce apod
Vergiliuss

XXX.XXX.87.195
Zdravím, taky hledám už hrozně dlouho a nikde nic. To lasičky opravdu nikdo nechová ?
Joškko

XXX.XXX.250.72
Dobrý deň
Ak má niekto lasičky v ponuke bol by som rad keby sa mi ozve, mal by som zaujem o kupu
sharp6@azet.sk.
Lukyn1999

XXX.XXX.98.94
Zdravím, konečně něco o lasickach měl bych vážný zájem o lasici kolcavu, jenom mládě pokud někdo má tak ať mi napíše ;).
zdendulllka
Matsik

XXX.XXX.51.25
My máme na zahradě lasici hranostaje, ale chytat ji nebudu. Já jsem ráda, že tam je a vůbec žádné zvířátko a ni vajíčka se nám neztrácejí.
Veronika.B

XXX.XXX.5.206
Dobrý den, dnes jsme na zahradě objevili mládě lasičky... bylo uslintané za krkem, zjevně mu byla i zima. Bála jsem se, že ho přinesla kočka, ale žádné zranění na něm nepozoruji. Dala jsem ho do krabičky, vystlala vatou a udělala Sunar do stříkačky. Zprvu nechtěl pít, ale už si 2x několik ml dal. Jinak spí. Poraďte mi, co dál s ním, prosím... Jak často krmit, čím atd. Velmi děkuji za každou radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den
Konečně nějaké informace o chovu těchto krásných šelem.Byl by tady někdo z přítomných chovatelů schopný napsat ještě nějaké další bližší informace a nějak shrnout jejich chov?Myslím tím zvukové projevy, aktivita, zápach, náročnost na čas a jiné?Přeci jenom je to stále ještě divoké a nedomestikované zvíře na rozdíl třeba od fretky.Kuna je velmi blízká příbuzná lasic nicméně její chov je velmi náročný.Od dovršení jednoho roku bych řekl snad až úplně nemožný.Děkuji za jakékoliv informace.
Daisy001

XXX.XXX.117.131
Dobrý deň.
Pokiaľ niekto má alebo vie kde zohnať v rámci SR lasičku kolčavu tak sa mi prosím ozvite na mail
margareta.posuchova01@gmail.com
Prípadne pokiaľ máte nejaké vedomosti či skúsenosti s ich chovom tak mi kľudne napíšte.
Ďakujem :).
Bull 159

XXX.XXX.102.203
Cau nemate nekdo na prodej lasicku? Diky za odpoved kdyz tak piste na meil lujka.d@seznam.cz diky moc za ochotu.
SiviCZ

XXX.XXX.152.180
Ahoj chtěl bych hranostaje ale nevím kde ho sehnat prosím jestli tu někdo je kdo by měl mládě hranostaje prosím kontaktujte standacmelak@seznam.cz děkuji předem.
SiviCZ

XXX.XXX.152.180
A eště něco může hranostaj psí salám a granule? Prosím odpovězte na email.
Ales_8

XXX.XXX.63.175
Ahoj, chtel byl idealne lasici hranostaje, pripadne kolcavu. Pokud by nekdo mel mlade nebo zna nejakeho chovatele, tak prosim napiste na ajcekk@gmail.com, dekuji moc.
avva

XXX.XXX.207.190
Ahoj, taky bych měla zájem o lasici kolčavou. Tak kdyby někdo věděl, kde se shat. Prosím pište na email anicka163@seznam.cz. Děkuji za pozornost.
EmilkaBurinka

XXX.XXX.160.33
Poté mi prrrooosssiiim do e-mailu jestli někdo nevíte kde bych mohla koupit samici lasičky od mláďátka poblíž Ostravy ? Děkuji za každou odpověď.
connielove

XXX.XXX.225.59
zkuste obvolat kožešinové firmy v zahraničí navíc té lasičce i zachráníte život

connielove
napsal(a):
zkuste obvolat kožešinové firmy v zahraničí navíc té lasičce i zachráníte život
Lasičky se chovají na kožešinových farmách? To by byol skoro jako kožíšek princezny Lady.
MarkétaNováková

XXX.XXX.144.186
Dobrý den Měla by jsem zájem o mládě lasičky nebo hranostaje
Pokuď by jste měli mládě na prodej nebo by jste věděli jak ho můžu sehnat tak prosím kontaktujte na
Tel:+420607052757
Děkuji.

MarkétaNováková
napsal(a):
Dobrý den Měla by jsem zájem o mládě lasičky nebo hranostaje
Pokuď by jste měli mládě na prodej nebo by jste věděli jak ho můžu sehnat tak prosím kontaktujte na
Tel:+420607052757
Děkuji.
Nedá mi to. Proč? Je to divoké zvíře a patří do přírody. Fretka by nestačila?
pitrísek

XXX.XXX.178.43
dobrý den
mám dobrou skušenost s ochočením lasičky (od mláděte) jednu jsem zachránila před smrtí ..
mohu požádat zdali by někdo z vás neměl kontakt na nějakého chovalete? ráda bych si odkoupila mádě
tel:792377502
OndřejLenhart

XXX.XXX.63.230
Máte ještě nějaké lasičky? Nejlépe jednu.Dekuju
Vosmik

XXX.XXX.146.228
Dobrý den už nějakou dobu se také snazim sehnat lasici kolcavu či hranostaje děkuji za případnou odpověď
Lasica

XXX.XXX.249.241
Zdravím ak má niekto záujem o lasicu tak dajte vedieť na email cena 80 eur
Brago

XXX.XXX.31.1
Dobrý den
Mám zájem
O lasičku
Morava boj proti myším
Janbrago@seznam.cz
Děkuji za nabídku
Ludy

XXX.XXX.186.130
Lasica
napsal(a):
Zdravím ak má niekto záujem o lasicu tak dajte vedieť na email cena 80 eur
Zdravím mám záujem o lasicku
Vie mi niekto pomôcť ?
Píšte na e mail
Ludy

XXX.XXX.29.50
Ludy23@azet.sk
Zháňam mláďa lasicky

dedincan
napsal(a):
prosim Vas je na nete nejaky clanok k chovu?
Lepší než článek by byla záchranná stanice. Jsou tam odborníci a vracejí (pokud to jde) divoká zvířata tam, kam patří, to jest do přírody.
dedincan
napsal(a):
Teraz vidim, ze som radu pytal nespravne. Znie to dost zle.
Kazdopadne, lahko sa skonci vo vreci s pseudozachrancami. Clovek sa preistotu vrati o dve hodiny, ci sa lasicia matka vratila pre podchladene mlada, snazi sa to zachranit a dostane namiesto rady lekciu mudrosti.
Jestli zůstalo v lese od doby, co jste psal dotaz a už tehdy bylo podchlazené a matka nepřišla, je stejně už asi po něm.
Jestli jste si ho vzal domů, je potřeba ho předat někomu, kdo se v tom pohybuje.
Navíc, jste si fakt jistý, že je to lasice, mně to docela přijde jako kuna...
Nechápu, proč jste hned tak dotčený. Jestliže jste našel mláďata, ke kterým se matka nevrací, máte volat záchrannou stanici, kde dělají lidé v tomto oboru vzdělaní, kteří nemusí hledat články na internetu.
Ta mláďata vám, budete-li se řídit radami z netu a snažit se je zachránit sám, pravděpodobně pojdou.
Takže pokud si chcete hrát na hrdinu a lovíte jen příběh o tom, kterak jste zachránil malá miminka a teď se o ně pokoušíte starat, pak se můžete cítit dotčeně, odejít odsud s myšlenkou, že jsou tady blbci...
Jestli vám ale opravdu jde o ta zvířata, tak je předáte stanici. Nevím, co řešíte.

Atheira
napsal(a):
Jestli zůstalo v lese od doby, co jste psal dotaz a už tehdy bylo podchlazené a matka nepřišla, je stejně už asi po něm.
Jestli jste si ho vzal domů, je potřeba ho předat někomu, kdo se v tom pohybuje.
Navíc, jste si fakt jistý, že je to lasice, mně to docela přijde jako kuna...
Nechápu, proč jste hned tak dotčený. Jestliže jste našel mláďata, ke kterým se matka nevrací, máte volat záchrannou stanici, kde dělají lidé v tomto oboru vzdělaní, kteří nemusí hledat články na internetu.
Ta mláďata vám, budete-li se řídit radami z netu a snažit se je zachránit sám, pravděpodobně pojdou.
Takže pokud si chcete hrát na hrdinu a lovíte jen příběh o tom, kterak jste zachránil malá miminka a teď se o ně pokoušíte starat, pak se můžete cítit dotčeně, odejít odsud s myšlenkou, že jsou tady blbci...
Jestli vám ale opravdu jde o ta zvířata, tak je předáte stanici. Nevím, co řešíte.
Taky mi to připadá spíš jako kuna.
Jindra1234

XXX.XXX.130.3
Dobrý den,
sháním mládě samečka Lasice Hranostaj nebo Lasice Kolčava. Mám fretku a chtěl bych si zkusit vychovat samečka Lasice. Za náměty a rady k chovu budu rád ... předpokládám, že i když se jedná o stejnou čeleď jako u fretky, že bude mít odlišné nároky na chov.
Nabídky prosím na e-mail: brutalis72@protonmail.com
Lasica

XXX.XXX.25.16
kupim samicu lasice hranostaje nejmensi crba vzhrava
spetr

XXX.XXX.169.176
Dobrý den, taky bych si rád obstaral, nejlíp párek lasiček :) Mám hektarový pozemek s dostatkem myší, okolní louky a pole jimi taky oplývají, káňata a poštolky nestíhají, tak bych té přírodní rovnováze rád maličko pomohl :) Lákadla v podobě hromad dřeva nebo bidýlek pro dravce nefungují. Nějaký tip, kde lasičku sehnat ? Nejde mi o chov v kleci.
Mek77

XXX.XXX.168.191
Zdravím ,taky sháním mládě lasice kolčavy,kdyby někdo věděl kde koupit ,prosím dejte mi vědět na mail

Mek77
napsal(a):
Zdravím ,taky sháním mládě lasice kolčavy,kdyby někdo věděl kde koupit ,prosím dejte mi vědět na mail
Co s ní chcete dělat? Je to divoké zvíře a patří do přírody.
XYX

XXX.XXX.32.131
napsal(a):
Co s ní chcete dělat? Je to divoké zvíře a patří do přírody.
Co by sní asi chtěl dělat ? Ochocit na mazlíčka . Je to zvíře jako každé jiné stejne jako fretka co má spousta lidí

XYX
napsal(a):
Co by sní asi chtěl dělat ? Ochocit na mazlíčka . Je to zvíře jako každé jiné stejne jako fretka co má spousta lidí
Jenže fretka je domestikovaná, lasice ne. Pevně doufám, že ji nesežene.
Hosa01

XXX.XXX.250.220
Zdravím, už dlouho sháním Lasici a pořád se mi nedaří. Je tu někdo, kdo ví kde se dá sehnat? Treba ze zahraničí?
Předem dekuji a budu rád za jakoukoliv pomoc a radu.
Pěkný den

Hosa01
napsal(a):
Zdravím, už dlouho sháním Lasici a pořád se mi nedaří. Je tu někdo, kdo ví kde se dá sehnat? Treba ze zahraničí?
Předem dekuji a budu rád za jakoukoliv pomoc a radu.
Pěkný den
A nejspíš ani nepodaří. Lasice je divoké zvíře a patří do přírody.
veruuun

XXX.XXX.80.193
Zdravím, měla bych zájem o koupi mladé lasičky. Zvládne mi někdo doporučit kde sehnat? Případně není tu nějaký chovatel?
Budu ráda za jakékoliv info.
Případně mě prosím kontaktuje na e-mail - whiskous@seznam.cz
Děkuji a přeji pěkný den:)

veruuun
napsal(a):
Zdravím, měla bych zájem o koupi mladé lasičky. Zvládne mi někdo doporučit kde sehnat? Případně není tu nějaký chovatel?
Budu ráda za jakékoliv info.
Případně mě prosím kontaktuje na e-mail - whiskous@seznam.cz
Děkuji a přeji pěkný den:)
Četla jste předchozí příspěvky? Lasičku neseženete. Naštěstí.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!
pavel...

XXX.XXX.120.154
jsou ještě k mání? pavel.b.78@centrum.cz

pavel...
napsal(a):
jsou ještě k mání? pavel.b.78@centrum.cz
Kdo nebo co?