Neregistrovaný uživatel

Můžete mi prosím někdo poradit, jak se dá nejlépe najít nebo odchytit křeček? Je tomu asi tři týdny co mi utekl křeček z klece a nemůžu ho nikde najít. Ani v noci není nikde slyšet. Mám obavy, aby někde v bytě nezahynul. Děkuji za radu..
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můžete mi prosím někdo poradit, jak se dá nejlépe najít nebo odchytit křeček? Je tomu asi tři týdny co mi utekl křeček z klece a nemůžu ho nikde najít. Ani v noci není nikde slyšet. Mám obavy, aby někde v bytě nezahynul. Děkuji za radu..
Dobrý den, můžů Vám poradit metodu, která mi pomohla ve všech případach útěků mých křečků. Zní takto: na přehledné místo dáte větší kyblík, do něhož dáte jeho oblíbene krmivo. O kyblík opřete nějaké prkýnko (pod přijatelným úhlem pro křečka). Křeček by měl po prkýnku vylézt, zlákat se krmivem a skočit dolů. Ven všák již nebude moci, protože kyblík nepřeleze, ani nepřeskočí. Doporučuji tuto past klást na večer, kdy je jejich aktivita největší. Ráno by měl být křeček již lapen.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
křečci rádi šplhají a možná když bylo otevřené okno ( nechci nic přivolávat) ale mohl vylézt a utéci někam ven.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ahoj, abyste se ujistili že křeček žije znam jednu metudu pomohla v hodně případech dát do každé místnosti stejný počet slunečnicových semínek nebo něco hodně vonavého a kde něco ubylo tak tam zřejmně křeček je. Držím palce aby jste křečka našli.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.242
ahoj...mě se taky ztratil křeček,protože ho moje kočka vytáhla a někde se ztratil.Já lákam tak že se ujistím kde dělal bobky a jestli jsou čerstvé a pak budu vědět kde je...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.122
Po 9 letech už bych toho křečka nehledala :o(
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.195
Ahoj můj keček mi vlezl pod linku a všude tam leze ale vyprostit ho od tamtud nejde.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.195
Supr tak sem jí chytil ale jak jí mám potrestat když ji od půl jedenastý do půl druhý sbažím chytit.. A byla mezi příborama. Slobydlo.J mi pohých 9 ale dobrý víkon.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.82
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Supr tak sem jí chytil ale jak jí mám potrestat když ji od půl jedenastý do půl druhý sbažím chytit.. A byla mezi příborama. Slobydlo.J mi pohých 9 ale dobrý víkon.
Spíš potrestej sebe, ten křeček z toho rozum nemá.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.143.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mě se taky stratil krecek co mam delat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.26
Stačí na zemy nechat otevřenou kles s žrádlem a kazdou hodinu kontrolovat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.45
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mě se taky stratil krecek co mam delat
mě vždy fungoval kýbl s nějakým jídlem uvnitř a musíš o něj opřít prkýnko a na něj dít ještě něco neklouzavého pro křečka třeba knížky
Lucka23

XXX.XXX.208.30
Ahoj, taky mi utekl dnes křeček (po 2.) nechápu kudy se z tý klece může protáhnout :/ Vím, že je za kuchyňskou linkou. Dala sem tam klec a nechala jí otevřenou, že se snad vrátí až dostane hlad. Až ho chytím křečka stěhuji do akvárka a doufám, že odtamtud snad už nezdrhne a nevyskočí z něj..
Krecek123

XXX.XXX.214.190
Pro jistotu je dobre dát na akvárium pletivo třeba ale jestli je dost vysoké tak nemusí být.
????

XXX.XXX.110.121
Zkus mu kolem spodní části linky udělat cestičku ze zrní nebo z jeho krmive.
hmmm

XXX.XXX.58.2
Stratil se nam krecek nak se protahl z klece a jeste vylezl z vany a ted ho hkedame vyzkouseli sme skoro vsechny vase tady ale porad nic zkuste hledat a az mistnost prohledate dukladne tak ji zavrete
Prosim poradte jak krecka najit.
loner

XXX.XXX.41.40
Mé známé se jednou také ztratil křeček... po několika letech odtáhla skříň a na zdi byl viditelný obtisk křeččí kostřičky.
pojídač křečků

XXX.XXX.230.137
Krečka jsme našli večeře nebude
Milovbik krecku

XXX.XXX.42.130
Me se krecek stratil pred dvemi dny a mam o nej strach aby neumrel moje mama ho videla ale nepodarilo se ji ho chitit.
Lucka667

XXX.XXX.220.13
Ahoj, stratil se mi křeček před dvěma dny ,ale je tu ještě jiný problém mám své zvířata v mastaly ještě po koni,no a ja jsem nechala otevřené dveře z maštale do stodoly a ve stodole jsou asi 3 cm. Díry ktere vedou ven,dala jsem všude okurku,jablko a nikde není kousek okousany,hledala jsem venku v mastaly stodole nikde není, a mam strach ze ji ulovila kočka,nevíte jak tento problém vyresit ?
Baruuu

XXX.XXX.67.130
Dobrý den, dne 10.2 2021 nemůžu najít malého křečka. Večer někam utekl ráno už jsem ho neviděla, okna otevřená nebyla prostě nic. I za skříni jsme hledali i za postelemi prostě všude. Máme ho asi týden a nemůže ho najít včera se vypařil já nevim co mám dělat já zvířata miluju, zvyklá jsem si na něj a teď jen brecim a hledám a furt nic😭Prosím co mám dělat
Křečci, myši a všichni tihle malí hajzlíci se nehledaj, na ně se číhá.
Přestaňte brečet, obracet byt vzhůru nohama a nastražte si na něj nějaký jídlo. Přijde až bude klid, nejlíp v noci. Nevím na jak velkém prostoru se ten křeček pohybuje. Jestli se bavíme o jednom pokoji nebo o celém bytě.
Nemáte doma psy, kočky? Aby už někomu neposloužil jako svačina.
Ostatní příslušníci domácnosti se s ním nepotkali a omylem se nestala nějaká nehoda, která se teď zapírá? Ptám se proto, že se občas při lovu na křečky dějí hrozný věci, vysátí nebo nechtěné přimačknutí, až to křeček nerozdejchá... A pak se to před majitelem toho křečka tají a tak...
Novajojo

XXX.XXX.144.105
Dnes 14.2. 2021 se mi ztratil křeček, nevím co mám dělat protože by bylo špatný kdyby to zjistil můj táta. Mamka už to ví a ta má stejný strach co se stane. Dneska jsem prostě přišla k boxu a křeček nikde, a to ještě ve 2 ráno běhal v kolečku. Může mi prosím někdo pomoct?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Novajojo
napsal(a):
Dnes 14.2. 2021 se mi ztratil křeček, nevím co mám dělat protože by bylo špatný kdyby to zjistil můj táta. Mamka už to ví a ta má stejný strach co se stane. Dneska jsem prostě přišla k boxu a křeček nikde, a to ještě ve 2 ráno běhal v kolečku. Může mi prosím někdo pomoct?
Odpověď máte nad vaším příspěvkem.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!
Detektiv123

XXX.XXX.73.126
Včera večer se mi ztratil křeček už jsem zkoušel všechno. Předem děluji za pomoc.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Detektiv123
napsal(a):
Včera večer se mi ztratil křeček už jsem zkoušel všechno. Předem děluji za pomoc.
Viz Atheira, příspěvek z 10.2. Je vyčerpávající, víc tady už nikdo nevymyslí.