Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.211.163
Ahoj, mého morčecího chlapečka jsem dnes ráno přistihla, jakoby se mu chtělo zvracet.. Nebo se alespoň tak "vrtěl" a vydával zvuky.. Po chvilce ho to přešlo a pak se v klidu uvelebil a roztáhl jak dlouhý tak široký
Vím, že morčátka zvracet neumějí, ale nevíte někdo co by to mohlo být?
Nebo nic závažného, třeba měl jen škytavku.. Nebo já nevím, ale už se mu to stalo i dříve.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.217.178
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj, mého morčecího chlapečka jsem dnes ráno přistihla, jakoby se mu chtělo zvracet.. Nebo se alespoň tak "vrtěl" a vydával zvuky.. Po chvilce ho to přešlo a pak se v klidu uvelebil a roztáhl jak dlouhý tak široký
Nebo nic závažného, třeba měl jen škytavku.. Nebo já nevím, ale už se mu to stalo i dříve.
Podívej se na příspěvek níže a hned zjistíš, co s ním
.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.211.163
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Podívej se na příspěvek níže a hned zjistíš, co s ním
.
Hmm, dík!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.115.232
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Hmm, dík!
Klidně to mohla být škytavka, u svých morčí jsem to taky pozorovala. Nejlíp se osvědčilo leknutí
stává se jim to, když vyhltají studenou vodu. jinak zvracet morčata neumí, problém musí být jinde. Pokud se pak ale pohodlně roztáhl a nejeví známky onemocnění, pak bude asi nejsnazší mu do toho "nemluvit".
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.173.211
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
může mít nějaký zrníčko vzpříčený mezi zuby a jazykem muj to dneska měl hltoun jeden