Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.5
Nazdar.
Koupil jsem si asi 10 křečků na krmení že si je pěkně dokrmím vitamíny a oni se mně žerou mezi sebou.
A taky jsem si všiml že někteří měli něco jako průjem a tak jsem s nimi musel skoncovat..
Můžou mi nějací chovatelé poradit?
Dík.Mates.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.186
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nazdar.
Koupil jsem si asi 10 křečků na krmení že si je pěkně dokrmím vitamíny a oni se mně žerou mezi sebou.
A taky jsem si všiml že někteří měli něco jako průjem a tak jsem s nimi musel skoncovat..
Dík.Mates.
Křeček je tvor samotářský, a když jich dáte deset do společné ubikace, tak se budou prát, tomu se nedá zabránit. Průjem může mít spoustu příčin, od špatného krmení, nemoci až po stres. I zvířata na krmení musí mít vhodné podmínky, proto doporučuji si příště něco o jejich chovu přečíst.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.18
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Křeček je tvor samotářský, a když jich dáte deset do společné ubikace, tak se budou prát, tomu se nedá zabránit. Průjem může mít spoustu příčin, od špatného krmení, nemoci až po stres. I zvířata na krmení musí mít vhodné podmínky, proto doporučuji si příště něco o jejich chovu přečíst.
máš je taky asi na malém prostoru, co takhle velike terarko kde nemusi byt porad u sebe, spoustu skrysi a je to... budou se mit dobre
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.146
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
máš je taky asi na malém prostoru, co takhle velike terarko kde nemusi byt porad u sebe, spoustu skrysi a je to... budou se mit dobre
ani ve velkém prostoru nebudou syrští spokojení pokud jich tam bude 10.. pokaždé když se potkají tak se napadnou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.8
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ani ve velkém prostoru nebudou syrští spokojení pokud jich tam bude 10.. pokaždé když se potkají tak se napadnou
fakt nepochopim, jak muze byt nekdo tak padlej na hlavu a narvat deset krecku do jedne bedny a jeste se divit, ze se perou a zerou...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.115
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
fakt nepochopim, jak muze byt nekdo tak padlej na hlavu a narvat deset krecku do jedne bedny a jeste se divit, ze se perou a zerou...
Jen proto, že se někdo nevyzná v hlodavcích, nemusí být padlý na hlavu. Proto se tady ptá v diskusi, aby se něco dozvěděl (a riskuje, že mu někdo bude nadávat...). Fakt je, že by si každý měl nejdřív něco přečíst o zvířeti, které hodlá chovat. Křečci, i když mají sloužit jen jako potrava, se holt nedají strčit do společné "spíže" a vytahovat dle potřeby. Jsou to samotáři a vzteklouni.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.146
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jen proto, že se někdo nevyzná v hlodavcích, nemusí být padlý na hlavu. Proto se tady ptá v diskusi, aby se něco dozvěděl (a riskuje, že mu někdo bude nadávat...). Fakt je, že by si každý měl nejdřív něco přečíst o zvířeti, které hodlá chovat. Křečci, i když mají sloužit jen jako potrava, se holt nedají strčit do společné "spíže" a vytahovat dle potřeby. Jsou to samotáři a vzteklouni.
nojo.. ale příště se to chce nejdřív ptát a teprve pak je tam nacpat.. těm křečkům je ted myslím úplně jedno že se ptá na nějaký diskuzi. Doporučovala bych zbylé křečky co nejdřív zkrmit a dál krmit myšma nebo potkanama.. ty se žrát nebudou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.18
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nojo.. ale příště se to chce nejdřív ptát a teprve pak je tam nacpat.. těm křečkům je ted myslím úplně jedno že se ptá na nějaký diskuzi. Doporučovala bych zbylé křečky co nejdřív zkrmit a dál krmit myšma nebo potkanama.. ty se žrát nebudou
já myslim ze kreckama mysli dzungary
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.232.120
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já myslim ze kreckama mysli dzungary
má je na krmení pro hady.
Zkrm napřed samce, ti se perou víc. Samece jsou klidnější a líp se snáší.
Křečkama se nedoporučuje dlouhodobě kmit. Hadi si pak zvyknou a nechtějí žrát potkany.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.186
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
má je na krmení pro hady.
Zkrm napřed samce, ti se perou víc. Samece jsou klidnější a líp se snáší.
Křečkama se nedoporučuje dlouhodobě kmit. Hadi si pak zvyknou a nechtějí žrát potkany.
Jestli myslíte křečky zlaté, tak musím odporovat. Samice jsou mnohem agresivnější než samci, občas se dokonce stává, že samice, která nemá chuť na páření samce zabije nebo zraní.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.232.120
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jestli myslíte křečky zlaté, tak musím odporovat. Samice jsou mnohem agresivnější než samci, občas se dokonce stává, že samice, která nemá chuť na páření samce zabije nebo zraní.
Jám doma pár křečků zlatých, mladý dávám hadům. Mám je dohoromady a zatím si nic neudělali. Už to tak mám rok. Mladý dostanou hadi dřív než dorostou. Takže záleží na velikosti terárka, na množství domečků a kvalitě krmení.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.8
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jám doma pár křečků zlatých, mladý dávám hadům. Mám je dohoromady a zatím si nic neudělali. Už to tak mám rok. Mladý dostanou hadi dřív než dorostou. Takže záleží na velikosti terárka, na množství domečků a kvalitě krmení.
vyjimka potvrzuje pravidlo, co na to rict krecci syrsti se proste pohromade nechovaji, pokud se dva snesou, je to vyjimka. A ten, kdo je ma na chov na krmeni, taky asi moc nekontroluje, jestli nekterej neni treba pokousanej, jeslti ho druhy pusti k zradlu... clovek, ktery ma alespon minimalni vztah ke zviratum, zachazi ohleduplne i s temi, ktere slouzi jako potrava druhym zviratum.A tech teda assi mezi chovatreli palzu moc neni, jak tady sleduju...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.41
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nazdar.
Dík.Mates.
Jediný křečík, který se nepere a může jich být více pohromadě, jsou Roboráčci. Jsou navíc malí a hadi je rádi berou. Ovšem, pokud to máš pro velké hady, budeš muset křečky kupovat na okamžité zkrmení a nebo vybudovat více nádrží pro ně. Já osobně mám pouze dva páry, které se snesou spolu, jinak obvykle končím tak jako ty, že je přinesu, začnou se rvát a tak jdou okamžitě k hadům.
Hadice.
Stuchlmar

XXX.XXX.226.130
Dobry den, mame samicku a samce, 8.4. Se nam narodilo 7 mladat, ted uz mame jen 5!! Samec je zere!!! Uz jsem ho oddelila, ale jak priste tomu zabranit a proc to vlastne dela??? Dekuji