Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

18.3.2013 19:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.173

jak mam naučit morče jíst zeleninu a ovoce. Neji ani okurku!
smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

19.3.2013 08:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.102

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
smajlíksmajlík

Jestli není naučené od mala, tak vlastně nijak. Můžete zkusit nabízet, třeba jednou ochutná, ale nespoléhala bych na to.

Neregistrovaný uživatel

19.3.2013 17:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.41

smajlíksmajlík

Moje morče taky nejí okurky.Ale jablíčko a mrkvičku si vezme.

Neregistrovaný uživatel

19.3.2013 19:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.173

Je staré cca 3měsíce skousel sem jablicko,mrkev,salát,zelí,papriku a okurku .Vše ignoruje

Neregistrovaný uživatel

19.3.2013 19:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.173

Je staré cca 3měsíce skousel sem jablicko,mrkev,salát,zelí,papriku a okurku .Vše ignoruje

Neregistrovaný uživatel

20.3.2013 15:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.41

Nabízet.Nic jiného se udělat nedá.Zkusit ubrat jinou ňamku a dávat každý den kousek zeleniny,ovoce.Moje morčata jedí téměř všechno.I když to jedno,které jsem dostala od známé,že už ho nechce,nežralo nic,než kupované seno a směs pro morčata.Přez léto se naučilo jíst uplně všechno.Trávu,mrkev,kedluben,jablka,jahody,řepu,okusovat větve,čisté seno ze zahrady.....Vaše je ještě mladé.Však se naučí.

Neregistrovaný uživatel

24.5.2013 16:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.5

To co sem mojemu morčeti nedala když byl malý tak to už si nevezme. Dokonce utíká před pachem pomeranče smajlík četla sem že ho můžou...nebo rajče taky nedá ani k čumáku..prostě nesnáší "nové" nepoznané jídlo smajlík

Morče127

4.11.2019 19:32
Morče127

XXX.XXX.48.251

Moje morče nesnáší papriku, ani se jí nedotkne...
Zkoušela jsem z papriky odšťavit šťávu a namíchat do čisté vody, ale zatím nic moc...

Domišeksmišek

31.1.2020 08:25
Domišeksmišek

XXX.XXX.135.146

Dobrý den,velice se obracím a prosbou, proč morče nechce jíst ovoce? Když zeleninu a krmení jí normálně.🤨 Děkuju za odpověď

31.1.2020 15:02
Osmák Ferda

XXX.XXX.129.202

Když nechce čerstvé, můžete zkusit nabídnout jim zeleninu sušenou. Z ovoce asi jedině sušenou jablečnou křížalu. Nebo ještě můžete zkusit sebrat jim na nějakou chvíli napáječku. Když budou mít žízeň, tak se třeba zakousnou do šťavnatého rajčátka nebo jablíčka a zjistí, že jsou dobré.

1.2.2020 08:11
Atheira

XXX.XXX.181.160

Domišeksmišek napsal(a):
Dobrý den,velice se obracím a prosbou, proč morče nechce jíst ovoce? Když zeleninu a krmení jí normálně.🤨 Děkuju za odpověď

Jestli jí čerstvou zeleninu, tak bych se s ovocem netrápila. Asi mu to prostě nechutná. Není úplně nezbytné, zelenina je pro morče důležitější. Nejdůležitější ze všeho je pro morče seno.

BramBára

19.2.2020 12:35
BramBára

XXX.XXX.28.175

Další důvod proč mít dvě morčátka. Jestli jedno něco sní, druhé opakuje. Zkuste mu pořídit slolubydlu od chovatele nebo od bazošu je to tam samé daruju morče.

5.10.2020 21:22
Kvíteček

XXX.XXX.208.14

ahoj nevím zda sem to patří ale u popelnice ležela krabice s 3mi morčatky (miminka) bez matky už přežijí jen je nemuzu primet jist sami jedí pouze z ruky ale vubec nechtejí pít jak jim mam dat nabumbat

5.10.2020 21:55
Atheira

XXX.XXX.209.8

Kvíteček napsal(a):
ahoj nevím zda sem to patří ale u popelnice ležela krabice s 3mi morčatky (miminka) bez matky už přežijí jen je nemuzu primet jist sami jedí pouze z ruky ale vubec nechtejí pít jak jim mam dat nabumbat

Morčata pijí málo. Dejte jim okurku. Jestli si ji vezmou z ruky.
Asi bych je vzala prohlédnout na veterinu... ale čistě teoreticky, jestli se vám zdají v pořádku, asi tam stejně nic moc nevykoukáte.

Dejte jim dost sena a jídlo, sledujte, jestli si sami vezmou. Máte foto? Čistě proto, abychom tu viděli, jaká prťata to jsou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík