Co lze naučit syrskeho křečka? ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

11.1.2015 15:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.228

Dobry den, mam doma mladeho velmi senzitivniho až takového turbo strašpytla a chtela bych jeho hyperaktivity nějak využít a neco ho naučit, poradi mi někdo jak, jestli to vubec jde..

21.1.2015 22:29
novoplan

XXX.XXX.94.174

Ja som mal samičku, od začiatku som dával na dlaň kúsok piškotky, ona sa po čase naučila, že keď jej poviem jej meno, tak má pribehnúť, naskočiť a už sa mi driapala na plece. Akonáhle niekto cudzí vošiel do izby alebo začula iný hlas, vošla mi pod tričko a začala sa triasť. Keď niekto cudzí išiel s rukou do akvária, vravel jej meno a mal na dlani pamlsek, ovoňala ho a uhryzla. Dokonca aj keď sa prehrabali rukami v jej pilinách, tak som to neriešil a radoval sa z nového pejska ;) Od tej doby som ju mal pokojne na posteli a ona si cupitala, niekde som videl, že písali, že im sýrsky škrečok vždy utekal a schovával sa, táto chodila doslovne za mnou. Potom zaspala a už sa nezobudila no. Ale boli dni, kedy si robila čo chcela :D Mala celkom tri domčeky. Jednu klietku kde vyrastala, akvárium, kde som mal škrečka a vedľa akvária kde si spravila pelech v umelej kožušinke :D Pridávam pár fotiek ;).

Přidejte reakci

Přidat smajlík