Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.228
Dobry den, mam doma mladeho velmi senzitivniho až takového turbo strašpytla a chtela bych jeho hyperaktivity nějak využít a neco ho naučit, poradi mi někdo jak, jestli to vubec jde..
Ja som mal samičku, od začiatku som dával na dlaň kúsok piškotky, ona sa po čase naučila, že keď jej poviem jej meno, tak má pribehnúť, naskočiť a už sa mi driapala na plece. Akonáhle niekto cudzí vošiel do izby alebo začula iný hlas, vošla mi pod tričko a začala sa triasť. Keď niekto cudzí išiel s rukou do akvária, vravel jej meno a mal na dlani pamlsek, ovoňala ho a uhryzla. Dokonca aj keď sa prehrabali rukami v jej pilinách, tak som to neriešil a radoval sa z nového pejska ;) Od tej doby som ju mal pokojne na posteli a ona si cupitala, niekde som videl, že písali, že im sýrsky škrečok vždy utekal a schovával sa, táto chodila doslovne za mnou. Potom zaspala a už sa nezobudila no. Ale boli dni, kedy si robila čo chcela :D Mala celkom tri domčeky. Jednu klietku kde vyrastala, akvárium, kde som mal škrečka a vedľa akvária kde si spravila pelech v umelej kožušinke :D Pridávam pár fotiek ;).