Ratfarmcz – splacení dluhu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2015 16:12
jurajbel

XXX.XXX.64.1

Inzerované myši firmou ratfarmcz Tibor S. A Sabina K. Patří mojí firmě. Tibor S. Jimi slíbil splatit dluh, což neučinil, koupí těchto myší riskuje zájemce spoluúčast na podvodu. Tel. 723 111 297.

2.2.2015 19:52
myshodonin

XXX.XXX.81.23

Myši jsme nakoupili od nejmenovaného chovatele a prodáváme je dál! Nemohu za to, že někomu jdou obchody a někomu zas ne!Tady se pozná závist.Tiše se smějeme:-D :-D.

3.2.2015 01:15
jurajbel

XXX.XXX.64.1

Vážení,

Pokud Vám jdou obchody dobře jak píšete, pak je otázka proč jste nezaplatili za odebrané bedny T4 33 000 Kč ani je nevrátili, ani nezaplatili zvířaty, nýbrž je inzerujete na prodej.

Moje firma této dvojici pomohla v rozjezdu, když mně sami kontaktovali a žadonili o zapůjčení beden a teď mně oslovují ty..., ačkoliv nic co kdy slíbili nesplnili.

Není jim ani 25 let a tudíž jsou velice mladí ale to neomlouvá jejich jednání a já touto cestou varuji všechny před touto dvojicí aby nepřišli zbytečně o peníze. Soudy pracují velice pomalu a to zneužívají takoví jako výše jmenovaní.
Další stejně postiženi mně můžou kontaktovat na tel. 723 111 297 za účelem společného postupu vůči této podvodné dvojici.

Juraj Beláček a Dr.Mária Beláčková.

3.2.2015 12:51
jurajbel

XXX.XXX.64.1

Vážení,

Pokud Vám jdou obchody dobře jak píšete, pak je otázka proč jste nezaplatili za odebrané bedny T4 33 000 Kč ani je nevrátili, ani nezaplatili zvířaty, nýbrž je inzerujete na prodej.

Moje firma této výše uvedené dvojici pomohla v rozjezdu, když mně sami kontaktovali a žadonili o zapůjčení beden a dodání chovných zvířat. Bohužel nic z toho co kdy slíbili nesplnili.

Není jim ani 25 let a tudíž jsou velice mladí ale to neomlouvá jejich jednání a já touto cestou varuji všechny před touto dvojicí aby nepřišli zbytečně o peníze. Soudní řízení je zdlouhavá záležitost a to zneužívají takoví jako výše jmenovaní.
Další stejně postiženi mně můžou kontaktovat na tel. 723 111 297 za účelem společného právního postupu vůči této podvodným způsobem jednající dvojici.

Juraj Beláček a Dr.Mária Beláčková.

Přidejte reakci

Přidat smajlík