Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2015 12:03
Hudano

XXX.XXX.149.25

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké je nejlepší krmení pro potkana? Na trhu je spousta značek a tak nevím, kterou vybrat :) Děkuji za odpovědi :).

4.2.2015 13:18
Žaneta kocková

XXX.XXX.2.82

Z těch běžně dostupných krmení ve zverimexech není vhodné prakticky nic, obsahuje příliš tučných položek, kukuřice a nevhodných věcí nebo věcí, co potkani nežerou. Kvalitní je jakžtakž JR Farms (ale taky je dost kukuřičný) nebo krmení od Beaphar (X-travital, Care+).

Nejlepší krmení jsou směsi z e-shopu Rodentia.cz, jsou to směsi vyvinuté na základě dlouhodobých zkušeností chovatelů potkanů.

konemy

1.3.2015 15:07
konemy

XXX.XXX.50.226

Já mám Darwin´s Nutrim Rat Complete, potkanům strašně chutná a mají v tom všechno co potřebují.

1.3.2015 22:25
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

konemy napsal(a):
Já mám Darwin´s Nutrim Rat Complete, potkanům strašně chutná a mají v tom všechno co potřebují.

Až na tu kukuřici, která potkanům škodí, jsou v tom škvarky, což není zrovna vhodné pro zvířata, vojtěšku potkani taky moc nežerou a ještě si na letáku člověk přečte kraviny o detoxikaci a o tom, že potkani v zájmovém chovu mají často problémy s obrušováním zubů, protože mají "nevhodnou" stravu, což vůbec není pravda, ale vypadá to moc hezky, když si to neznalý člověk přečte :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík