Skušenosti s prežitím holátka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2015 17:24
rozálie

XXX.XXX.121.76

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má někdo skušenosti s výchovov holátka mám jich 5 ve zverimexu byli jako potrava pro hadi, bylo mi jich líto tak sem si je koupila prosí někdo kdo s nimi má skušenosti poraďte mi budu vděčná

13.2.2015 22:37
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Zkušenost mám takovou, že tohle "zachraňování" je akorát způsob, jak těm malým ublížit, místo, aby je během chvíle zabil had, budou umírat pomalu a dlouho. Je to neskutečný nerozum!

Jsou to potkaní nebo myší holata? Zkus jim sehnat kojnou, samici, která má mléko. Jinak budeš muset nastoupit jako krmička sama, buď "kojit" mlékem pro kočky nebo vyrábět náhražky mléka, ale i tak je to šílená práce a často ta holata po pár dnech stejně umřou.
Jak stará jsou? Párdenní potřebují krmit prakticky každou hodinu, musíš jim masírovat bříška, udržovat je v teple...

14.2.2015 08:02
rozálie

XXX.XXX.121.76

Je jim asi týden, jsou potkaní... a je šance že přežijou?

14.2.2015 12:54
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

No jestli budeš čekat, až jestli ti někdo tady odpoví na diskuzi, tak je ta šance velmi, velmi nízká. Doprčic, už s nima něco děláš?

14.2.2015 14:33
rozálie

XXX.XXX.121.76

Mám je v krabici s měkými látkami na dně, každý dvě hodiny je krmím kočičím mlíkem z kapátka a dávám jim tam malou flašku s vlažnou vodou obalenou látkou (rádi se k ni tulí) snažím se je udržovat v teple a masíruji je tičkami do uší (to vše jsem našla na internetu).

14.2.2015 19:51
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

No fajn, tak víc udělat nemůžeš, jen se modlit, aby tvůj skvělý úmysl přežili ve zdraví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík