Potřebuji poradit...prosím o radu...děkuji J4.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jolly4

1.5.2015 14:28
Jolly4

XXX.XXX.246.240

Dobrý den, už delší dobu jsem přemýšlela o koupi potkana (respektivně dvou, nebo tří samečků ze stejného vrhu), všechno by šlo zařídit (domeček, veterina, jídlo, atd..), načteno mám poměrně dost (jak internet, tak knihy), ale problém je, že muj pokoj je velikostně 2,5 / 3,5 m. A já mám strach, poněvadž vím, že mají jako každá zvířata svuj charakteristický pach, že by šli i přes -( co 5 dní výměna podestýlky (používala bych carefresh s asanem 50% na 50%) (na prašnou podestýlku trpím alergii), mytí klece jako celek, domečky vždy, a prala hamaky) šli cítit. Kluci prý očurávají mžíže a čuraji kam se jim zachce (hm, značkují). Rodiče by mě za to zabili :D. Měla jsem křečka, ale řekněme si na rovinu, že s ním moc práce není...(věnovala jsem se mu především večer, přes den převážně chrněl :).) Pak mě jednu dobu napadl králík, teddy dlouhosrstý (vše o něm pilně nastudováno mám :).) Zpátky k potkanům, nechci mít z pokoje kutloch.. . Jestli si na něco ještě spomenu napíšu to do odpovědí - Děkuji za veškeré rady J4.

Jolly4

1.5.2015 14:31
Jolly4

XXX.XXX.246.240

ZPOMENU* ( jakože to nikdo neviděl :D) PŠT!

1.5.2015 18:07
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Potkan smrdí myšinou, ale žije krátce.
Králík je bezva, je taky cítit, žije dloouho, ze sena je bordýlek a seno potřebuje.
Dlouhosrstý ? Je roztomilý,
olepený bobkama, podestýlka v srsti... v česání si nelibuje.
(pak plstnatí, takže jedině hladkýho, my ho měli 8 ! let).
Sousedům vydržel 12. Děcko to přestane brzy bavit.

2.5.2015 19:29
XXXhlodavci

XXX.XXX.8.98

spomenu i zpomenu máš blbě napsáno, protože to má být VZPOMENU

3.5.2015 12:28
davidka

XXX.XXX.212.160

Na tvém místě bych si potkany nepořizovala. Vždyť už teď víš, že budou vadit - pach, moč, prach, mnoho času.

6.5.2015 21:04
Very125

XXX.XXX.246.240

Taky jsem si potkany chtěla koupit, ale nevím jaké pohlaví je lepší :(.

27.5.2015 21:14
angel_fairy

XXX.XXX.54.61

Jolly4 napsal(a):
ZPOMENU* ( jakože to nikdo neviděl :D) PŠT!

Vzpomenu

Přidejte reakci

Přidat smajlík