michaellla15
XXX.XXX.119.228
Mám ročního potkánka Maxíka a v pátek jsem přišla ke kleci a on jakoby ochrnul...nebo měl příznaky epilepsie...a začal dělat kotrmelce rychle za sebou a pořád do kola...pořád v křeči neschopen se zvednout...veterinář si neví rady...jediný co mě řekl, že je něco v nepořádku s nervovým systémem nebo že má v hlavičce nádor a tlačí mu na nervový systém...a dnes je pondělí a on pořád leží...semtam udělá pár sudů je neschopen jíst i pít tak ho krmím já...neměl jste někdo podobný problém? nebo nevíte jak mu pomoci?
děkuji za každou radu
je mi vším nechci o něj přijít
michaellla15
napsal(a):
Mám ročního potkánka Maxíka a v pátek jsem přišla ke kleci a on jakoby ochrnul...nebo měl příznaky epilepsie...a začal dělat kotrmelce rychle za sebou a pořád do kola...pořád v křeči neschopen se zvednout...veterinář si neví rady...jediný co mě řekl, že je něco v nepořádku s nervovým systémem nebo že má v hlavičce nádor a tlačí mu na nervový systém...a dnes je pondělí a on pořád leží...semtam udělá pár sudů je neschopen jíst i pít tak ho krmím já...neměl jste někdo podobný problém? nebo nevíte jak mu pomoci?
děkuji za každou radu
je mi vším nechci o něj přijít
Zkus jiného veterináře, může to být mozková příhoda, nádor nebo ušní zánět. Pokud ti druhý veterinář taky nebude moct pomoci, tak ho nech utratit.
michaellla15
XXX.XXX.119.228
No dneska mi řekl veterinář že prodělal asi mrtvičku a že to jsou příznaky...tak mi dal kapky do uší...a že by se to mělo zlepšit...že tam nějaký malý pokrok vidí...
michaellla15
XXX.XXX.119.228
On si normálně sedl a začal se umývat a už trošku vnímá :) ještě že tak.