Akutní! potřebuji pomoct...potkan nemoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

michaellla15

8.6.2015 13:32
michaellla15

XXX.XXX.119.228

Mám ročního potkánka Maxíka a v pátek jsem přišla ke kleci a on jakoby ochrnul...nebo měl příznaky epilepsie...a začal dělat kotrmelce rychle za sebou a pořád do kola...pořád v křeči neschopen se zvednout...veterinář si neví rady...jediný co mě řekl, že je něco v nepořádku s nervovým systémem nebo že má v hlavičce nádor a tlačí mu na nervový systém...a dnes je pondělí a on pořád leží...semtam udělá pár sudů je neschopen jíst i pít tak ho krmím já...neměl jste někdo podobný problém? nebo nevíte jak mu pomoci?

děkuji za každou radu

je mi vším nechci o něj přijít

8.6.2015 15:10
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Netrápit - utratit !

8.6.2015 16:24
Žaneta kocková

XXX.XXX.167.32

michaellla15 napsal(a):
Mám ročního potkánka Maxíka a v pátek jsem přišla ke kleci a on jakoby ochrnul...nebo měl příznaky epilepsie...a začal dělat kotrmelce rychle za sebou a pořád do kola...pořád v křeči neschopen se zvednout...veterinář si neví rady...jediný co mě řekl, že je něco v nepořádku s nervovým systémem nebo že má v hlavičce nádor a tlačí mu na nervový systém...a dnes je pondělí a on pořád leží...semtam udělá pár sudů je neschopen jíst i pít tak ho krmím já...neměl jste někdo podobný problém? nebo nevíte jak mu pomoci?

děkuji za každou radu

je mi vším nechci o něj přijít

Zkus jiného veterináře, může to být mozková příhoda, nádor nebo ušní zánět. Pokud ti druhý veterinář taky nebude moct pomoci, tak ho nech utratit.

michaellla15

8.6.2015 16:34
michaellla15

XXX.XXX.119.228

No dneska mi řekl veterinář že prodělal asi mrtvičku a že to jsou příznaky...tak mi dal kapky do uší...a že by se to mělo zlepšit...že tam nějaký malý pokrok vidí...

michaellla15

8.6.2015 17:48
michaellla15

XXX.XXX.119.228

On si normálně sedl a začal se umývat a už trošku vnímá :) ještě že tak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík