Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2015 22:43
peett

XXX.XXX.152.2

Zjistila jsem u džungarského křečka ze ma dlouhé drápky. Trochu už ohnuté do strany. Jenom ze občas kouše i když se mu věnuji. Myslite, že by byl veterinář ochotný je ostříhat? Četla sem totiž že to většinou nechtějí dělat u tak malých zvířat. Ale co s tím teda dělat? Nebo jak jej uchopit aby se nemohl bránit a zkusit to ostříhat doma? Děkuji za každou odpověď

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.9.2015 08:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

peett napsal(a):
Zjistila jsem u džungarského křečka ze ma dlouhé drápky. Trochu už ohnuté do strany. Jenom ze občas kouše i když se mu věnuji. Myslite, že by byl veterinář ochotný je ostříhat? Četla sem totiž že to většinou nechtějí dělat u tak malých zvířat. Ale co s tím teda dělat? Nebo jak jej uchopit aby se nemohl bránit a zkusit to ostříhat doma? Děkuji za každou odpověď

Veterinář je veterinář a dělá i takovéhle věci.

13.10.2015 22:31
peett

XXX.XXX.152.2

Už jsem tam byla pár dnů po tom co jsem se tu ptala ale.křeček je má opět dlouhé. Je to normální ze tak rychle rostou? A to jsem pořídila i dřevěný kolotoč ze se jim prý po tom obrusuji :/.

14.10.2015 09:37
stacey

XXX.XXX.194.90

Tady je návod, jak křečka fixovat. Tak si to zkus a drápky mu normálně ostříhej sama doma.
http://www.mandarins.cz/spravne-uchopeni/.

15.10.2015 22:44
peett

XXX.XXX.152.2

Díky jen se bojím abych ji nějak neublizila špatným uchopením...

Přidejte reakci

Přidat smajlík