teri56

XXX.XXX.82.122
Dobrý den, v okolí našeho obydlí se nám letos vůbec nedaří likvidovat myši... Samy o sobě mi nevadí, ale tahá nám to sem nemoce, krom toho je nepříjemné, když přijdete do chléva a sem tam něco proběhne :D U potkánka se člověk i občas lekne, co to tam kolem proletí...
Granulky nepapají (střídané značky), kocour ani 2 kočky, co máme na ně kašlou a pastičkám se vyhýbají (návnady různé)... máte nějaký tip, který pomohl vám? :) Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Také jsme měly podobné.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Omlouvám se za chybu, také jsme dlouho řešili podobný problém a tak jsem zainvestovala a na trzích v Týništi koupila takovou plechovou krabičku na odchyt myší, hned první týden se tam chytlo asi patnáct myší a pak tam každou druhou noc nějaká vlezla, to se pak člověk diví kolik se jich do jednoho domu vleze. Pouštíme je do lesa daleko od vesnice, kam chodíme na procházky.
teri56

XXX.XXX.82.122
Děkuji, zřejmě máte na mysli sklopec, ten teď máme v plánu také koupit, ale nějak se nám jej nedaří sehnat :D vždy, když přijedem na výstavu, tak už tam není-je prodaný, nebo ho tam vůbec neměli :D
Tak čekáme na další výstavu a doufám, že tam bude :).
Tepi

XXX.XXX.240.118
Tepi

XXX.XXX.240.118
Tepi

XXX.XXX.240.118
Tepi

XXX.XXX.235.162
Tak je asi více prodejců protože je u holubů nový inzerát.
Mne osobne sa veľmi páči (a osvedčil) tento typ pasce:
http://megavideo.sk/jednoducha-pasca-na-mysi/.