Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sunka

24.12.2015 21:29
Sunka

XXX.XXX.168.4

Dobrý večer. Je to pár dní co jsem si pořídila malou potkanici. Dřív jsem již potkana měla ale nečekala jsem že pokaždé když tuto novou vezmu doruky bude bez pardonu ochcávat ruce a mě celou. Běhá po mně, nebojí se, je zvědavá, ale nechává za sebou stopu. U potkanů je normální že učůrnou ale tohle? Myslíte že to přestane? Nebo kde je chyba, příčina? Jde to nějak řešit? Pokud to neustoupí, bude muset pryč. Zvířeti nemohu dát v tom případě péče tolik kolik potřebuje. Hrozně ráda bych měla nějakého zvířecích kamaráda ale není mi přáno, proto prosím o seriózní odpovědi. Děkuji za každou pomoc.

abc123

15.1.2016 15:18
abc123

XXX.XXX.197.213

Zdravim. V prvni rade potkan NESMI byt sam, je to silne socialni zvire, ktere potrebuje kontakt se svym druhem, jinak psychicky strada.
Ocuravani je uplne normalni, ona si vas znackuje. A delat se s tim neda nic, nez se s tim smirit. Nebo dat potkana pryc.

nevim457

19.1.2016 09:06
nevim457

XXX.XXX.66.189

Je to značkování s tím nic neuděláte.
pro abc 123
potkan může být úplně v pohodě sám bez jiných potkanů pokud se mu bude majtel dostatečně věnovat.Na škole jsem si pořídila samici potkana a měla jsem jí neustále u sebe při hodinách spala v kapuci od mikiny když jsem si šla něco koupit do obchodu schovala se do kapsy a spala mi pod polštářem.Kamarádky taky měly potkany a když se ke mě přiblížily okamžitě na ně útočila.

Nanny

19.1.2016 09:37
Nanny

XXX.XXX.199.180

Tohle je nějaká epidemie? Koukám, že blbost je očividně nakažlivá. smajlík

19.1.2016 21:14
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

nevim457 napsal(a):
Je to značkování s tím nic neuděláte.
pro abc 123
potkan může být úplně v pohodě sám bez jiných potkanů pokud se mu bude majtel dostatečně věnovat.Na škole jsem si pořídila samici potkana a měla jsem jí neustále u sebe při hodinách spala v kapuci od mikiny když jsem si šla něco koupit do obchodu schovala se do kapsy a spala mi pod polštářem.Kamarádky taky měly potkany a když se ke mě přiblížily okamžitě na ně útočila.

Samozřejmě, že útočila na cizí potkany, kteří ji narušovali teritorium. To nesouvisí s její přirozeností coby sociálního tvora.

Zkus si pořádně pročíst třeba tohle: http://www.utahraptor.cz/news/jednoho-nebo-dva-/
Jsou tam rozebrány i ty nejčastější argumenty zastánců chovu jednoho potkana - a vyvrací je.

Přidejte reakci

Přidat smajlík