Ver007

XXX.XXX.13.48
Dobrý den mám zájem si na léto pořídit fretku, ale mám doma papouška.Chci se zeptat zda-li kdyby byl papoušek dobře zabespečený jestli by spolu mohli žít v jedné domácnosti?A kdy by to možné bylo co by na to řekl chovatel, který by mi fretečku prodával?Samozdřejmě že by fretku ani papoušek nebyli bez dozoru.Možná by šlo aby se téměř neviděli, ale nemůžu odříznout papouška a i fretku.A byl by nějaký rozdíl koupit si dvě?
Ver007
napsal(a):
Dobrý den mám zájem si na léto pořídit fretku, ale mám doma papouška.Chci se zeptat zda-li kdyby byl papoušek dobře zabespečený jestli by spolu mohli žít v jedné domácnosti?A kdy by to možné bylo co by na to řekl chovatel, který by mi fretečku prodával?Samozdřejmě že by fretku ani papoušek nebyli bez dozoru.Možná by šlo aby se téměř neviděli, ale nemůžu odříznout papouška a i fretku.A byl by nějaký rozdíl koupit si dvě?
Zdravím, pokud se fretka nedostane k papuskovy tak to bude v pohodě... sama mam 2 fretky v místnosti s morcatama a zakrslyma kralikama ale všichni jsou v klecich ve výšce tak se k nim fretule nedostanou a nikdy žádný problém nebyl... fretky 2 jsou fajn, krasne si mezi sebou pohraji... uz mate nastudovano jak se o ne dobre postarat a vychovat? Ja jen aby jste pak nebyl/a nemile prekvapen/a z kousancu které dovedou dat a pak to člověka odradi.. a jakého pohlaví by měli byt?
Ver007

XXX.XXX.13.48
Samozdřejmě vše nastudované mám ají jsem byla u kamarádky která fretku má.Asi bych si pořídila dvě samičky, protože jsem slyšela že samci trochu silnějí zapáchají.
Tak to je super... no samci jsou víc cítit když jsou v říji ale to spraví kastrace a není to hrozné, samozřejmě fretky jsou cítit furt jako psy a kočky... také doporučuji kastraci i u samiček, mívají problémy s říjí a člověk má pak klid... hlavně fretku nekoupat pokud to není vyloženě nutné pak je cítit víc a častější koupání nedělá dobrotu kožíšku... co je u fretek nejvíc cítit tak to jsou čerstvé bobky ale u kterého zvířete nezapáchají že?