Činčila - chování samičky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

HELENA73

29.1.2016 20:59
HELENA73

XXX.XXX.93.102

MAM 4 SAMIČKU A 3 SAMEČKA ČINČILY JSOU SPOLU VE STEJNE KLEDCE 2,5 ROKU A DNES ZAČALA SAMIČKA NA SAMCE DORAZET A TEN PŘEDNI UTIKAL TEN SE BRANIL AŠ LITALY CHLUPY POSADIL SE AŠ POLOŽIL NA ZADA A ZAČAL SE BRANIT NIKDY SE TO NESTALO BYL KLID AŠ DO DNEŠKA PROČ NAJEDNOU TAKOVA ZMĚNA AŠ JSEM MUSELA DAT SAMCE PRYČ

wewerka

1.2.2016 14:27
wewerka

XXX.XXX.15.2

HELENA73 napsal(a):
MAM 4 SAMIČKU A 3 SAMEČKA ČINČILY JSOU SPOLU VE STEJNE KLEDCE 2,5 ROKU A DNES ZAČALA SAMIČKA NA SAMCE DORAZET A TEN PŘEDNI UTIKAL TEN SE BRANIL AŠ LITALY CHLUPY POSADIL SE AŠ POLOŽIL NA ZADA A ZAČAL SE BRANIT NIKDY SE TO NESTALO BYL KLID AŠ DO DNEŠKA PROČ NAJEDNOU TAKOVA ZMĚNA AŠ JSEM MUSELA DAT SAMCE PRYČ

Samice samce prostě nepřijala - tedy špatně sestavený pár.
Samce se samicí oddělit. Samce nechat vykastrovat a dát ho zpátky k samici - kastrovaného samce samice spíše přijme.

Vera
chsvertuamor.webnode.cz.

HELENA73

1.2.2016 17:08
HELENA73

XXX.XXX.93.102

Ale byly spolu uš přes 2 roky a mnely uš spolu i 2x mlady aš tet se to stalo proto mne to překvapilo neni to novy par.

wewerka

1.2.2016 18:55
wewerka

XXX.XXX.15.2

To, že spolu byli 2 roky a měli spolu 2x mladé neznamená, že ho samice přijala...
Páry, které jsou správně sestavené, spolu jsou celý život bez problémů.
Aspoň víte, že pár sice fungoval, ale neměl dlouhého trvání. Samice samce pouze trpěla, ale nikdy ho nevzala jako svého životního druha...
Pokud i po čase samice začne napadat samce, není to dlouhodobě fungující pár a samce to může stát i život...
Máte 2 možnosti - buď samce vykastrovat nebo ho na delší dobu (klidně půl roku) dát dio jiné klece a úplně ho od samice oddělit a třeba po půl roce to zkusit znova, jestli ho samice vezme na milost...

Osobně bych tento pár rozdělila již navždy, jak říkám, není to dlouhodobě fungující pár.

HELENA73

14.2.2016 00:54
HELENA73

XXX.XXX.93.102

Tak po 14 dnech jsem je dala k sobe a je klid us zase spolu mluvi

wewerka

15.2.2016 17:14
wewerka

XXX.XXX.15.2

Otázkou je na jak dlouho...
No, hodně štěstí!

Přidejte reakci