Pro venkovní chov radši US Teddy morče nebo hladké?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Crema

9.3.2016 11:51
Crema

XXX.XXX.212.66

Dobrý den, chtěla bych jen tak pro radost chovat více morčat. Už od malička jsem měla obyčejná morčata, ale v bytě. Teď máme domek, takže bych od jara do podzimu chtěla morčata chovat venku. V zimě bych je přemístit do místnosti, kde je kolem 20 stupňů. Jen nevím, které plemeno je vhodnější. Líbí se mi US Teddy, ale četla jsem náchylnost v letních měsících na plísně. Tak nevím jestli není lepší morče hladké? Za případné rady moc děkuji.

xxxyyy

11.3.2016 13:49
xxxyyy

XXX.XXX.17.137

Mám celoročně venku hladké morčata. Skupinku 5 samic. Žádné problémy. Také US teddy se chovají bez potíží celoročně venku, podívejte sem...http://www.morcezaldringenu.cz/htm/bydleni.htm.

11.3.2016 19:45
Rpsen

XXX.XXX.222.217

Crema napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych jen tak pro radost chovat více morčat. Už od malička jsem měla obyčejná morčata, ale v bytě. Teď máme domek, takže bych od jara do podzimu chtěla morčata chovat venku. V zimě bych je přemístit do místnosti, kde je kolem 20 stupňů. Jen nevím, které plemeno je vhodnější. Líbí se mi US Teddy, ale četla jsem náchylnost v letních měsících na plísně. Tak nevím jestli není lepší morče hladké? Za případné rady moc děkuji.

Ahoj já mám taky celý rok morčata venku a jsou bez problému.

Přidejte reakci

Přidat smajlík