Jak se staráte vy, o své hlodavce?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Stydlín

9.4.2016 18:58
Stydlín

XXX.XXX.32.74

Ahoj,
ráda bych zjistila, kde chováte své čtyřnohé, drobounké mazlíčky-ano, hlodavce. Znám totiž mnoho chovatelů, kteří chovají hlodavce v nevhodných podmínkách, takže bych ráda zjistila, jak jste na tom vy-jaké rozměry má ubikace a co v ní máte-hračky, domeček apod..
Děkuji :).

Kamila.p

9.4.2016 19:24
Kamila.p

XXX.XXX.245.180

Já mám klec Rodi trio a mám v tom 7 myšek holčiček :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.4.2016 12:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja je mám ve venkovním výběhu s "chlívečkem" kdy byvali dřív králíci mam 9 morčat chlivek ma cca 1x1m a vybeh asi tak 1x1,5m venku maji udělanou takovou asi 20cm dlouhou noru taky tam mám udělaný takový přístřešek z cihel a prkna a ještě oválnou prolejzačku nad zemí. Do chlívku můžou kdykoli zalíst i z něj vylízt vevnitř mají seno (pořád doplňuji) misku s vodou a misku na obili občas jim hodím kukuřičný klas a každý (nebo každý druhý den) dávam trávu na dvířkách od toho chlívku mají přidělaný minerály&vitamíny takže myslím že dobrý..

26.4.2016 09:59
holubul

XXX.XXX.62.16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ja je mám ve venkovním výběhu s "chlívečkem" kdy byvali dřív králíci mam 9 morčat chlivek ma cca 1x1m a vybeh asi tak 1x1,5m venku maji udělanou takovou asi 20cm dlouhou noru taky tam mám udělaný takový přístřešek z cihel a prkna a ještě oválnou prolejzačku nad zemí. Do chlívku můžou kdykoli zalíst i z něj vylízt vevnitř mají seno (pořád doplňuji) misku s vodou a misku na obili občas jim hodím kukuřičný klas a každý (nebo každý druhý den) dávam trávu na dvířkách od toho chlívku mají přidělaný minerály&vitamíny takže myslím že dobrý..

Prosím mohla byste sem vložit foto, hledám inspiraci ;).

28.4.2016 10:41
liva

XXX.XXX.32.237

Naši hlodavci se mají lépe než my...
Osmák - akvárium 1m x 40cm se spoustou věcí na zábavu.
2 morčouni bedno-klec 120 x 70 cm.
Bezprašné hobliny, krmivo Versele laga, zelenina, ovoce, tráva, seno, každodenní úklid.
Kéž by se o mě jednou někdo takhle staral...

Přidejte reakci

Přidat smajlík