Dom

XXX.XXX.10.196
Zdravím,
je tomu už 10 dní, co jsme v sousední vesnici při vyjížďce na kole našli klec s křečkem a 5 mláďaty. Vzali jsme si je domu, protože nějací bezohleduplní lidé v 5 stupních je vyhodili napospas ven. Kdybychom si je nevzali, určitě by zemřeli. Jde o to, že mláďatům už je něco přes týden, máma je kojí, ale včera jsme v jejich hnízdě našli spustu malých černých brouků, nejspíš roztočů. Teď se toho musime zbavit, protože máme hodně dalších zvířat. Co doporučíte za přípravek? U hodně jsem totiž četla, že se nesmí aplikovat na mláďata a při laktaci, což je v tomto případě dost problém.
Dom

XXX.XXX.10.196
Už je vše vyřešeno.. Díky
křečík

XXX.XXX.88.145
Ahoj já sem si koupila samičku a samečka (křeček) ale nevím jak dlouho je mám nechat u sebe aby měli mladé už jsou u sebe asi dva týdny pomůžete?
křečík

XXX.XXX.88.145
Odpoví mi někdo, :(.
Nanny

XXX.XXX.199.180
Asi by sis nejdřív měla zjistit něco o chovu a rozmnožování křečků, a pak je teprve dávat k sobě. Samice má cyklus říje asi 4 dny, takže jestli je se samcem už dva týdny, tak zřejmě březí bude. Březost trvá kolem 20 dní. Určitě je co nejdřív rozděl, protože samec může samici nakrýt znovu ihned po porodu.
křečík

XXX.XXX.88.145
Ok díky už sem je oddělila
křečík

XXX.XXX.88.145
Jo a já sem něco četla ale nikde sem nenašla něco o tom jak dlouho u sebe mají bít.
křečík

XXX.XXX.88.145
2 myslím.