Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2016 19:31
zuzka r.

XXX.XXX.242.85

Mám doma dva potkany-holky, ta mladší má 2 měsíce a ta starší už půl roku. Než jsem jsi tu starší pořídila byla v výběhu sama, ta mladší byla v kolektivu a při praní má výhodu. Tu druhou vždy přepere a ta starší bývá pokousaná a od krve, hlavně na čumáku. nevíte prosím, co dělat aby se už tak nekousaly?

26.5.2016 16:14
křečík

XXX.XXX.88.145

Kup jim ještě jednu klec a roztřid je protože u sebe smí bít jen holka a kluk jinak ne leda když jso sourozenci ahoj.

26.5.2016 19:58
sheepdog

XXX.XXX.131.110

křečík napsal(a):
Kup jim ještě jednu klec a roztřid je protože u sebe smí bít jen holka a kluk jinak ne leda když jso sourozenci ahoj.

Co to plácáš? O potkanech evidentně nic nevíš. Jsou to skupinová zvířata a společnost jiných potkanů potřebují, nehledě na pohlaví. Tak tu nešiř bludy

27.5.2016 07:27
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.138

zuzka r. napsal(a):
Mám doma dva potkany-holky, ta mladší má 2 měsíce a ta starší už půl roku. Než jsem jsi tu starší pořídila byla v výběhu sama, ta mladší byla v kolektivu a při praní má výhodu. Tu druhou vždy přepere a ta starší bývá pokousaná a od krve, hlavně na čumáku. nevíte prosím, co dělat aby se už tak nekousaly?

Pořídit ještě jednu potkanku. Ve větší skupině se lépe rozloží sociální tlaky a hierarchie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík