Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kafroli

30.6.2016 19:21
Kafroli

XXX.XXX.237.55

Ahoj, chtela bych se pouze zeptat. Nejsem zadny odbornik. Je to rok co jsem si koupila 2 morcatka. Diky zanedbane peci pani doktorky mi vcera jeden umrel. Ma to samozdrejme ocividne vliv i na toho druheho. Temer nezere. Dnes si kousl cca 3 krat do salatu. Ma vse k dispozici. Od vcera se mu intenzivne venuju. Bohuzel to nestaci smajlík sedi stale v koute a je opravdu smutny. Prosim jestli nekdo je zkusenejsi chce to noveho kamarada? Co mam udelat aby papal? K te nasi veterinarce uz opravdu nechci smajlík musela bych najit jinou. Dekuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.6.2016 19:37

Kafroli napsal(a):
Ahoj, chtela bych se pouze zeptat. Nejsem zadny odbornik. Je to rok co jsem si koupila 2 morcatka. Diky zanedbane peci pani doktorky mi vcera jeden umrel. Ma to samozdrejme ocividne vliv i na toho druheho. Temer nezere. Dnes si kousl cca 3 krat do salatu. Ma vse k dispozici. Od vcera se mu intenzivne venuju. Bohuzel to nestaci smajlík sedi stale v koute a je opravdu smutny. Prosim jestli nekdo je zkusenejsi chce to noveho kamarada? Co mam udelat aby papal? K te nasi veterinarce uz opravdu nechci smajlík musela bych najit jinou. Dekuji za rady.

Myslím si, že je nemocný.

ono morče může být ve stresu a smutné, když se najednou ocitne samo, ale že by z truchlení nežralo, to fakt není normální.

Kafroli

30.6.2016 19:39
Kafroli

XXX.XXX.237.55

Ja prave vubec nevim. Vcera normalne papal, vsechno... a hned jak byl v kleci sam tak nechtel nic smajlík

Kafroli

30.6.2016 19:39
Kafroli

XXX.XXX.237.55

Muzu mu nejak pomoci nebo hned k veterinari?

30.6.2016 19:43

Kafroli napsal(a):
Muzu mu nejak pomoci nebo hned k veterinari?

No, mě sedět takhle v koutě morče, tak s veterinářem nečekám.

Kafroli

30.6.2016 19:57
Kafroli

XXX.XXX.237.55

Rikam, ze nejsem odbornik. Chci si nechat poradit. Me jen zajimalo, jestli to nemuze byt tim, ze pravdepodobne pres noc sedel u mrtveho, tak nejaky sok. Protoze on ho porad hleda toho druheho.

30.6.2016 20:01

Kafroli napsal(a):
Rikam, ze nejsem odbornik. Chci si nechat poradit. Me jen zajimalo, jestli to nemuze byt tim, ze pravdepodobne pres noc sedel u mrtveho, tak nejaky sok. Protoze on ho porad hleda toho druheho.

Nevím, no.

já mám morčat před dvacet, jo, občas něco uhyne, ale kdybych přišla, v kotci byla mrtvolka a další se tvářilo jak to vaše na fotce, tak se bojím, že brzo bude mrtvolka druhá.

stejně tak podle potřeby měním osazenstvo kotců, občas nějaký ze skupiny skončí dočasně na samotce a i když třeba smutně koukají, tak normálně žerou. když morče nežere, je to vždycky divný. a taky pro to zvíře nebezpečný.

Kafroli

30.6.2016 20:03
Kafroli

XXX.XXX.237.55

Dobre. Zabehnu zitra k veterinari. Snad neni pozde smajlík nezral dnes. Akorat se napil a dostala jsem do nej kousek salatu. Nevim no. Jak rikam normalne jedl... a od doby co mi umrel ten druhy v kleci sedi takhle. Ale kdyz ho pustim po mistnosti tak se probehne.

30.6.2016 21:29
linduš

XXX.XXX.79.4

Souhlas s bodlinkou, jak morče nežere, je to hodně špatný.
A na co umřel ten první? co mu bylo, jak se léčil?

14.7.2016 21:43
Alvin

XXX.XXX.216.7

Dobrý den
Mému morčátku je půl roku. Asi týden málo pije a jí. Je pořád v domečku a i když ho chci vytáhnout tak nechce. A když kaká tak se mu to zasekne. Nevím co s ním je a mám o něj strach. Prosím proveďte mi.

15.7.2016 19:03
linduš

XXX.XXX.79.4

Okamžitě veterinář.
jakmile morče míň jí, je to průser. špatně kadí, taky průser.
čím přesně a jak ho krmíš?

Přidejte reakci

Přidat smajlík