Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mistrale

4.10.2016 20:31
Mistrale

XXX.XXX.208.119

Prosím pomocte, mé měsíční morče se asi o něco píchlo a má pod uchem dírku, na boku čelisti má bulku, z té mu každý den vymačkávám hnis :( stříkám mu to takovou tou zelenou desinfekcí a k veterinářovy se nemám jak dostat, nevíte co s ním ? Jí i pije, mám ho doma (aby se mu ve venkovním výběhu nedostalo nic do té rány) s jeho sestřenicí (mám chov..) doporučíte něco na tu ránu nebo tak ? Možná bych to skusila chladit jestli je to oteklé..nevím

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.10.2016 21:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mistrale napsal(a):
Prosím pomocte, mé měsíční morče se asi o něco píchlo a má pod uchem dírku, na boku čelisti má bulku, z té mu každý den vymačkávám hnis :( stříkám mu to takovou tou zelenou desinfekcí a k veterinářovy se nemám jak dostat, nevíte co s ním ? Jí i pije, mám ho doma (aby se mu ve venkovním výběhu nedostalo nic do té rány) s jeho sestřenicí (mám chov..) doporučíte něco na tu ránu nebo tak ? Možná bych to skusila chladit jestli je to oteklé..nevím

Budu se za něj modlit.

nic jinýho totiž na dálku dělat nelze.

a bez veterináře nemůžete dělat nic ani vy.

6.10.2016 17:53
Atheira

XXX.XXX.240.170

Vypadá to na absces, denně vymačkávat, čistit a doporučuji mastičku betadine nebo roztok a tím to vyplachovat. Je to v dost špatném místě... u hlavičky je absces celkem rizikový.
Ale budu doufat, že se z toho dostane. Každopádně to chce opravdu čistit, čistit, čistit a betadine by měla hodně pomoct.
V jaké kondici jinak morčoun je. Krmí se normálně, je aktivní? Není nijak divný?

7.10.2016 14:52
linduš

XXX.XXX.79.4

Nemohlo by to být od zubů?

Přidejte reakci

Přidat smajlík