Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

No name

12.10.2016 19:37
No name

XXX.XXX.154.117

Dobrý den, plánuji si pořídit ježka bělobřichého (na burze) a tak bych chtěla vědět zda se dá poznat že je to fučák když na něj sáhnu nebo nějaký kontakt no prostě jestli se hned prozradí. Děkuji.

Nanny

13.10.2016 08:15
Nanny

XXX.XXX.199.180

Když si ho pořídíte na burze, tak máte velkou šanci, že dopadnete jako já. Mám naprosto nekontaktní zvíře, celý den zalezlý, nenechá na sebe sáhnout. Raději se podívejte po chovatelských stanicích, těch je poslední dobou opravdu hodně, kde Vám prodají ježka vymazleného, zvyklého na lidi a na braní do rukou. Samozřejmě záleží na konkrétním jedinci, ale máte aspoň nějakou záruku, můžete se na něj jít před koupí podívat, třeba si i vybrat z více zvířat, promluvit si s chovatelem. Na burze kupujete jak se říká "zajíce v pytli".

13.10.2016 11:43
rapotacka11

XXX.XXX.32.88

Možná to bude tím, že je noční zvíře .
Kdo se chce mazlit, ať si pořídí kotě.

Nanny

13.10.2016 11:52
Nanny

XXX.XXX.199.180

Rapotacka, že Vy máte něco proti ježkům? smajlík Je x domácích mazlíčků, co jsou původně noční zvířata, a normálně s člověkem fungují (třeba potkani). I ježek se dá zvyknout na nějakou manipulaci, což je důležité, aby se dal zkontrolovat, jestli mu něco nechybí a podobně. Jenže musí se mu někdo věnovat, a to právě dělají chovatelé. O mazlení s ježkem aspoň já vůbec nemluvím, jde mi opravdu jenom o to, abych ho mohla někam přenést, podívat se na něj, jestli je v pořádku atd.

13.10.2016 12:14
rapotacka11

XXX.XXX.32.88

Ježky mám ráda.
Krmím je na zahradě. Ráda je pozororuji jak žijí, jak jsou nejdříve plaší
- mláďata ne. Jak jsou neuvěřitelně rychlí. Jak ztrácí pomalu plachost
a neutečou ani z osvětleného dvora a cpou se před námi z misek.

Není to hračka pro...
Jedna shání kšíry, druhá to chová v kaslíkách 60 x 40
A výběh ? Nula nula nic...proč proboha chudáka ježka ?

Nanny

13.10.2016 12:43
Nanny

XXX.XXX.199.180

A jiné zvíře chované doma není chudák?

No name

13.10.2016 17:30
No name

XXX.XXX.154.117

Ježek bělobřichý je už vyšlechtěný na rozdíl od papoušků kteří se vyberou z hnízd a potom jsou prodávány.

13.10.2016 20:19
rapotacka11

XXX.XXX.32.88

Aha .
Ježek bělobřichý (Atelerix albiventris) neboli africký trpasličí ježek je savec z rodu Atelerix z čeledi ježkovití. Jeho původ je v oblasti od Senegalu až po Súdán a Zambii.

Štěndo

28.10.2016 12:42
Štěndo

XXX.XXX.49.145

Měla jsem dva ježky bělobřiché. smajlík Samička Bellča ta dělala pořád lokomotivu smajlík supěla a nadskakovala a bodlinky nikdy nepoložila, pořád píchala, ale byla hodně zvědavá a dožila se pěti let. smajlík Sameček Brumlíček se dožil čtyř let a byl mazlivý a při hlazení pokládal bodlinky, vůbec nesupěl. smajlík Musela jsem je mít každého zvlášť, protože samička byla na něho hodně ošklivá, nepřijala ho. smajlík Bylo to s nimi fajn..-) Dokonce jsem se dala i na odchov červíků a občas brouka potemníka najdeme ještě dnes.smajlík Byla to sranda, když vnučky vybírali ježečkům červíky. smajlík Musíte, ale počítat s tím, že to jsou ježci a pěkní smaraďoši. smajlík Samička Bellča v noci dupala kolem domečku, měli byste je mít někde v teple, kde nebudou v noci rušit. smajlík

No name

7.11.2017 14:58
No name

XXX.XXX.36.133

Zdravím,
Pokud bude mít ježek před jménem třeba ABC, AFD atd.. znamená to že je to chovatelská stanice, která mívá ježky ochočené.

Myššš

8.11.2017 07:48
Myššš

XXX.XXX.11.210

Lidi, čuju trolla. Tento profil "No name" dává samé idiotské otázky a ještě idiotštější následné reakce. Nekrmit!

Přidejte reakci

Přidat smajlík