Křeček džungarský - mříže klece

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2017 18:21
Gábi Petrůjová

XXX.XXX.50.1

Dobrý den, mam dva křecky a chci jim koupit větší klec a libi se mi tři a nevim jestli je dobra vzdalenost mříží od sebe 1,5 cm odkazi a doporučení klidne pište

líbí se mi tuty klece Klec REX 2 - olivová
Klec REX - čokoládová
Klec SMALL ANIMAL Viktor černá s modrou výbavou

PŘEDEM MOCKRÁT DĚKUJI ZA ODPOVĚDI.

4.2.2017 05:09
rapotacka11

XXX.XXX.32.87

Rozteč drátů 1,5 cm je velká.
Prolezou.

4.2.2017 08:55
Gábi Petrůjová

XXX.XXX.50.1

Dekuji vám.

4.2.2017 09:58
Gábi Petrůjová

XXX.XXX.50.1

A jakou klec doporucujete.

4.2.2017 17:42
Atheira

XXX.XXX.50.119

Achjo, tohle ne... Vždyť je to mrňavý. Křeček nepotřebuje ani tolik prostor do pater, ale plochu. Tohle je hodně bídný. Navíc ještě pro dva.
Mimochodem, tyhle klece mívají rozteč něco mezi 1.3 a 1.5 cm, větší je pak ta mezera ve vrchní části a kolem dvířek.
Nejen, že se tomu moc nedá věřit, ale tyhle pochybný klece nejsou absolutně použitelný pro nic živýho.

4.2.2017 19:08
rapotacka11

XXX.XXX.32.42

Měli jsme něco podobného a využíval to.
Zvířata v klecích ať ptáci nebo hlodavci mi vadí
i kdyby klec byla zlatá...
Možná, snad velké terárko ?

4.2.2017 19:24
Atheira

XXX.XXX.50.119

rapotacka11 napsal(a):
Měli jsme něco podobného a využíval to.
Zvířata v klecích ať ptáci nebo hlodavci mi vadí
i kdyby klec byla zlatá...
Možná, snad velké terárko ?

Mně prostorné terárko přijde fakt takové schůdnější. Něco jiného je klec pro zvíře, které běžně chodí ven. Potkan, morče, králík... U učenlivějších jde pak i ta klec zrušit a nechat jen nějaký záchodek, ale to tak u jednoho ze sta, hodně to je i o lidech a jejich schopnosti s těmi zvířaty. Nicméně křečka, myši, a podobná mrňata pouštět nelze, nebo jenom pod dohledem.
Když už klec, které i na mě působí takovým zvláštním způsobem, tak nějakou pořádnou. Tohle je příšernost. Nemluvě o tom, že takové hezky vybavené a čisté terárko vypadá i doma líp a nepůsobí jako pěst na oko. Což se o kleci tak úplně říct nedá.

4.2.2017 21:31
Gábi Petrůjová

XXX.XXX.50.1

Klece jsou lepsi prosím žádne odkazy na terária a akvária.

Přidejte reakci

Přidat smajlík