EliandFrodo

XXX.XXX.214.254
Dobrý den,
mám samičku morčete(1 rok).Moje kamarádka říká že by jí mohlo krmení které jí dávám ublížit.
Dávám jí směs Litlle Famies-Guinea Pig.
Prosím poradte.
Kámoška krmí nějakými drahými granulemi-mně to přijde zbytečné.
Tuhle značku krmení jsem také nenašla.Já když jsem chovala morčata tak měli velmi v oblibě tohle krmení happy mix 2,3l (obrázek).Stojí to sice okolo 120kč ale je to velké balení, které déle vydrží a chutná.( A třeba jako nápad smíchat s NUTRIN complete by třeba šlo.) Stejně asi nejdůležitější je seno.. :) A zkus napsat složení toho krmiva popřípadě fotku
Verynn
napsal(a):
Tuhle značku krmení jsem také nenašla.Já když jsem chovala morčata tak měli velmi v oblibě tohle krmení happy mix 2,3l (obrázek).Stojí to sice okolo 120kč ale je to velké balení, které déle vydrží a chutná.( A třeba jako nápad smíchat s NUTRIN complete by třeba šlo.) Stejně asi nejdůležitější je seno.. :) A zkus napsat složení toho krmiva popřípadě fotku
Tohle zrovna nejní nijak zdravé krmení
u kupovaných si morčatáři chváli "versele laga", ale já si míchám svoje směsky, takže nemám zkušenost.
u morčat je každopádně základ seno, voda, zelenina a dostatek vit.c. nějakému obilí u mazlíka doma v teple bych se vyhla, sušenému ovoci taktéž (zřídka jako mls) a "barevná kolečka" už vůbec.