Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2017 18:32
Kjulak

XXX.XXX.212.184

Dobrý den, mám problém, můj osmák smrdí jako play doh. Všimla jsem si toho až dnes, byla jsem v šoku, moje dítě ho chtělo rozmáčknout, protože si myslelo, že v osmákovi play doh. Prosím o pomoc, je to moc vážné, veterináří neví co s tím, nejvíc to jde cítit za zadečku a na hlavě.

Krecek123

11.4.2017 13:57
Krecek123

XXX.XXX.214.190

Play doh? Co to má znamenat?

Accuracy

11.4.2017 14:17
Accuracy

XXX.XXX.1.187

Jestli to chápu správně, tak je to nějaká plastelína.
Ale proč tak smrdí morče... Pokud se v tom nevyválelo, tak vážně nevím.

11.4.2017 20:05
Kjulak

XXX.XXX.212.184

NENÍ TO MORČE ALE OSMÁK..

12.4.2017 05:01
rapotacka11

XXX.XXX.32.211

- moje dítě ho chtělo rozmáčknout...
"""""""""""""""""""""""""""""""""
Proč je chováte v jedné kleci ?

Accuracy

12.4.2017 10:00
Accuracy

XXX.XXX.1.187

Kjulak napsal(a):
NENÍ TO MORČE ALE OSMÁK..

Máte pravdu, omlouvám se. Mě spletl ten střední rod.
Ale osmák nebo morče, stejně nevím, co s tím. Mohl třeba tu plastelínu sežrat, když mu smrdí hlava a zadek?

Krecek123

12.4.2017 19:40
Krecek123

XXX.XXX.214.190

Mohlo mu ji dát to dítě.. A když říkáte že dítě ho chtělo rozmackat.. Malé děti vůbec nemají být s tak malými zvířaty..

evan

13.4.2017 11:27
evan

XXX.XXX.37.97

Ta plastelína by měla být RELATIVNĚ neškodná - netoxická, protože je určena na hraní pro malé děti, které jsou schopné ji zkoušet jíst nebo se od toho celé upatlat. Co ale rozhodně NENÍ URČENO NA HRANÍ PRO MALÉ DĚTI JE TEN OSMÁK!

Kdo ví co s ním to dítě v nestřežené chvíli provádělo. chtělo si s ním hrát jako s plastelínou? dalo mu ji sežrat? A co ho napadně příště? Budiž to pro vás hlavně poučení pro příště, abyste dítě s osmákem nebo jiným malým zvířátkem prostě nenechávali bez dohledu o samotě, dokud nevyroste a nedostane rozum.

Obecně osmák není moc dobrý zvíře na mazlení od malého dítěte, které může se zvířetem nevědomky zacházet i dost nešetrně. ŽÁDNÝ MAČKÁNÍ V RUCE, vždyť ho může takhle celého polámat a během toho si furt myslet jak se krásně pomazlili!

Osmák má mít svou klec, kde bude přes den pěkně v klidu spát a dítě se ho může dotýkat jen v ní a pod dohledem a jen chviličku a velmi něžně a opatrně.

16.4.2017 21:46
Kjulak

XXX.XXX.212.184

TO SI VÁŽNĚ MYSLÍTE ŽE JE OSMÁK DOSAHU DÍTĚTE? JASNĚ ŽE NEJSEM BLBÁ ABYCH NECHALA OSMÁKA V DOSAHU DÍTĚTE. BOŽE, NIC O TOM NENAPÍŠU, A VY HNED PÍŠETE KRAVINY O TOM, ŽE DÍTĚ MÁ V DOSAHU OSMÁKA...

16.4.2017 21:47
Kjulak

XXX.XXX.212.184

TO SI VÁŽNĚ MYSLÍTE ŽE JE OSMÁK DOSAHU DÍTĚTE? JASNĚ ŽE NEJSEM BLBÁ ABYCH NECHALA OSMÁKA V DOSAHU DÍTĚTE. BOŽE, NIC O TOM NENAPÍŠU, A VY HNED PÍŠETE KRAVINY O TOM, ŽE DÍTĚ MÁ V DOSAHU OSMÁKA...

17.4.2017 10:43
Atheira

XXX.XXX.179.167

Kjulak napsal(a):

A rozmáčknout chtělo nějakýho imaginárního, že?

Janae

17.4.2017 10:54
Janae

XXX.XXX.234.22

Kjulak napsal(a):
Dobrý den, mám problém, můj osmák smrdí jako play doh. Všimla jsem si toho až dnes, byla jsem v šoku, moje dítě ho chtělo rozmáčknout, protože si myslelo, že v osmákovi play doh. Prosím o pomoc, je to moc vážné, veterináří neví co s tím, nejvíc to jde cítit za zadečku a na hlavě.

Tak ho ochutnejte, pokud bude slaný jako play doh plastelína, nechte ho dětem na hraní, třeba ho přetransformují do nějakého lepšího tvaru.
Pokud slaný nebude, pokropte ho vodou a zavřete do kelímku od modelíny, on uzraje a bude s ním lepší hra.

Přidejte reakci

Přidat smajlík