Krecek123
XXX.XXX.214.190
Play doh? Co to má znamenat?
Accuracy
XXX.XXX.1.187
Jestli to chápu správně, tak je to nějaká plastelína.
Ale proč tak smrdí morče... Pokud se v tom nevyválelo, tak vážně nevím.
Accuracy
XXX.XXX.1.187
Kjulak
napsal(a):
NENÍ TO MORČE ALE OSMÁK..
Máte pravdu, omlouvám se. Mě spletl ten střední rod.
Ale osmák nebo morče, stejně nevím, co s tím. Mohl třeba tu plastelínu sežrat, když mu smrdí hlava a zadek?
Krecek123
XXX.XXX.214.190
Mohlo mu ji dát to dítě.. A když říkáte že dítě ho chtělo rozmackat.. Malé děti vůbec nemají být s tak malými zvířaty..
evan
XXX.XXX.37.97
Ta plastelína by měla být RELATIVNĚ neškodná - netoxická, protože je určena na hraní pro malé děti, které jsou schopné ji zkoušet jíst nebo se od toho celé upatlat. Co ale rozhodně NENÍ URČENO NA HRANÍ PRO MALÉ DĚTI JE TEN OSMÁK!
Kdo ví co s ním to dítě v nestřežené chvíli provádělo. chtělo si s ním hrát jako s plastelínou? dalo mu ji sežrat? A co ho napadně příště? Budiž to pro vás hlavně poučení pro příště, abyste dítě s osmákem nebo jiným malým zvířátkem prostě nenechávali bez dohledu o samotě, dokud nevyroste a nedostane rozum.
Obecně osmák není moc dobrý zvíře na mazlení od malého dítěte, které může se zvířetem nevědomky zacházet i dost nešetrně. ŽÁDNÝ MAČKÁNÍ V RUCE, vždyť ho může takhle celého polámat a během toho si furt myslet jak se krásně pomazlili!
Osmák má mít svou klec, kde bude přes den pěkně v klidu spát a dítě se ho může dotýkat jen v ní a pod dohledem a jen chviličku a velmi něžně a opatrně.
Janae
XXX.XXX.234.22
Kjulak
napsal(a):
Dobrý den, mám problém, můj osmák smrdí jako play doh. Všimla jsem si toho až dnes, byla jsem v šoku, moje dítě ho chtělo rozmáčknout, protože si myslelo, že v osmákovi play doh. Prosím o pomoc, je to moc vážné, veterináří neví co s tím, nejvíc to jde cítit za zadečku a na hlavě.
Tak ho ochutnejte, pokud bude slaný jako play doh plastelína, nechte ho dětem na hraní, třeba ho přetransformují do nějakého lepšího tvaru.
Pokud slaný nebude, pokropte ho vodou a zavřete do kelímku od modelíny, on uzraje a bude s ním lepší hra.