Křeček a kožní nemoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

vladka bobrik

17.4.2017 18:48
vladka bobrik

XXX.XXX.236.206

Moc prosím našeklientka má syrského křečka stáříkolem 2 let a má po celém těle šupinky kůže jako by byl posypán moukou hlavně za ušima tam je toho hodně snažila jsem se o fotku, ale barva křečka je bílošedá není to moc vidět poradíte? Děkuji Vladka.

17.4.2017 19:25
Atheira

XXX.XXX.50.119

Plíseň? Jestli to nejsou viditelně živý brebery, hádala bych, že to bude fakt to. Za vetem, měl by vám dát nějaký přípravek a doporučit, co a jak. Ale opravdu tam zajít, nebo poslat fotky přímo vetovi a domluvit se s ním. Kdyby to fakt plíseň byla, můžete si ji přenést i na sebe.

Janae

17.4.2017 20:41
Janae

XXX.XXX.234.22

vladka bobrik napsal(a):
Moc prosím našeklientka má syrského křečka stáříkolem 2 let a má po celém těle šupinky kůže jako by byl posypán moukou hlavně za ušima tam je toho hodně snažila jsem se o fotku, ale barva křečka je bílošedá není to moc vidět poradíte? Děkuji Vladka.

LCM?
Křečky nechovám, ale když jsem je jako dítě chovala, byla LCM strašákem při kterém se křeček dožíval pouze pár týdnů, z každého strupu jsme byly s kamarádkou vyřízené, teď koukám, že naopak se uvádí, že ji křeček bez problémů překoná.

Certik032

8.4.2023 16:45
Certik032

XXX.XXX.252.115

Dobrý den mám nového Krejčíka od dvanoc a dneska je duben a loupe se jí kůže a má tam krvavé tečky a srst vzadu ji trošku chybí můžu se zeptat co nato pomáhá prosím děkuji za odpověď

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2023 17:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

Certik032 napsal(a):
Dobrý den mám nového Krejčíka od dvanoc a dneska je duben a loupe se jí kůže a má tam krvavé tečky a srst vzadu ji trošku chybí můžu se zeptat co nato pomáhá prosím děkuji za odpověď

Veterinář. Který určí správnou diagnózu. A pak může teprve léčit.

Promiňte, proč se ptáte teď, o Velikonocích? Problém určitě nevznikl přes noc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík