vladka bobrik

XXX.XXX.236.206
Moc prosím našeklientka má syrského křečka stáříkolem 2 let a má po celém těle šupinky kůže jako by byl posypán moukou hlavně za ušima tam je toho hodně snažila jsem se o fotku, ale barva křečka je bílošedá není to moc vidět poradíte? Děkuji Vladka.
Janae

XXX.XXX.234.22
vladka bobrik
napsal(a):
Moc prosím našeklientka má syrského křečka stáříkolem 2 let a má po celém těle šupinky kůže jako by byl posypán moukou hlavně za ušima tam je toho hodně snažila jsem se o fotku, ale barva křečka je bílošedá není to moc vidět poradíte? Děkuji Vladka.
LCM?
Křečky nechovám, ale když jsem je jako dítě chovala, byla LCM strašákem při kterém se křeček dožíval pouze pár týdnů, z každého strupu jsme byly s kamarádkou vyřízené, teď koukám, že naopak se uvádí, že ji křeček bez problémů překoná.
Certik032

XXX.XXX.252.115
Dobrý den mám nového Krejčíka od dvanoc a dneska je duben a loupe se jí kůže a má tam krvavé tečky a srst vzadu ji trošku chybí můžu se zeptat co nato pomáhá prosím děkuji za odpověď
Uživatel s deaktivovaným účtem

Certik032
napsal(a):
Dobrý den mám nového Krejčíka od dvanoc a dneska je duben a loupe se jí kůže a má tam krvavé tečky a srst vzadu ji trošku chybí můžu se zeptat co nato pomáhá prosím děkuji za odpověď
Veterinář. Který určí správnou diagnózu. A pak může teprve léčit.
Promiňte, proč se ptáte teď, o Velikonocích? Problém určitě nevznikl přes noc.