Anonym1112
XXX.XXX.100.155
Dobrý den, můžu dát do klece široké 120cm, vysoké 50cm ježka? Kdesi jsem četla, že ježek do klece nepatří, ale někdo ho tam má. Mohla bych si ho tam tedy dát?
Předem děkuji za odpovědi.
Anonym1112
napsal(a):
Dobrý den, můžu dát do klece široké 120cm, vysoké 50cm ježka? Kdesi jsem četla, že ježek do klece nepatří, ale někdo ho tam má. Mohla bych si ho tam tedy dát?
Předem děkuji za odpovědi.
Já jsem teda ježka v kleci taky ještě neviděla... Nezajímám se o to, nevím, proč v kleci být nemá, ale vzhledem k tomu, že ho tam nikdo nemá, asi k tomu je skutečný důvod. Asi by bylo dobré si nejprve u zkušených chovatelů zjistit, proč to tak je. Třeba může být dost citlivý na průvan nebo tak.
Na otázku co s ní, bych odpověděla - co dvě morčecí holky? Ty by se nelíbily?
Anonym1112
XXX.XXX.100.155
Atheira
napsal(a):
Já jsem teda ježka v kleci taky ještě neviděla... Nezajímám se o to, nevím, proč v kleci být nemá, ale vzhledem k tomu, že ho tam nikdo nemá, asi k tomu je skutečný důvod. Asi by bylo dobré si nejprve u zkušených chovatelů zjistit, proč to tak je. Třeba může být dost citlivý na průvan nebo tak.
Na otázku co s ní, bych odpověděla - co dvě morčecí holky? Ty by se nelíbily?
Děkuji za Vaši odpověď. Já jsem ježka v kleci viděla u jedné mé kamarádky a má ho už dlouho.
Dvě morčecí holky určitě ne, brácha má na morčata alergii. Asi to vypadá na Teddy králíčka.