Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Katka B.

14.5.2017 20:01
Katka B.

XXX.XXX.95.229

Dobrý den, chtěla bych se zeptat-jaké domácí zvířátko byste mi doporučili?Bydlím sama v malém
bytě, pracuji pět hodin denně a mám dost peněz na péći.
Děkuji.

15.5.2017 05:53
rapotacka11

XXX.XXX.32.129

Rybičky, pekinéze ?
Nepíšete k čemu zvíře...

Accuracy

15.5.2017 07:43
Accuracy

XXX.XXX.1.187

Hádám, že chcete drobného savce, když je v sekci drobní savci. Ale za jakým účelem si zvíře pořizujete, je dobrá otázka.
Ono je na výběr tolik zvířat - morčata, křečci a křečíci, pískomilové, potkani, myši, králíci, ježci, veverky, osmáci, činčily, fretky a další. Záleží, co se Vám líbí a na co máte podmínky, jestli budete chovat venku nebo vevnitř atd. Potkani jsou inteligentní, králíci snadno sehnatelní, ježci se dožívají relativně vyššího věku, fretku si můžete vycvičit skoro jako psa...

15.5.2017 15:31
Atheira

XXX.XXX.240.43

Napiště, co jste schopná a ochotná zvířeti věnovat, zda chcete jedno nebo se přikláníte i k pořízení více jedinců. Jak si představujete takové to vaše soužití se zvířátkem - jestli chcete víc kontaktní nebo spíš samorosta.

Možností je hodně, ale která bude sedět víc vám? Kdo ví. Musíte se nějak rozepsat.

26.5.2017 13:04
luvon

XXX.XXX.141.49

Také předpokládám, že chcete drobného savcesmajlík Vzhledem k tomu, že chovám morčata, mohu morče jen doporučit. Pokud mu můžete nabídnout prostornou klec a až se vrátíte z práce možnost výběhu a budete se mu věnovat, získáte prima společníka. Je dobré pořídit morčátka dvě. Morčátka se dají krásně ochočit. Ráda Vám poradím. V případě zájmu zde je na mne kontakt luvon@email.cz Přeji hodně štěstí při výběru toho správného zvířete.

Katka B.

31.5.2017 17:16
Katka B.

XXX.XXX.95.229

No přemýšlela jsem o morčeti.

Effi

31.5.2017 17:27
Effi

XXX.XXX.210.155

Morča je fajn, ale morčatá sú spoločenské zvieratá a preto by sa mali chovať aspoň dve. Uvažovať už potom nad dvomi.

Myššš

2.6.2017 10:26
Myššš

XXX.XXX.11.210

Katka B. napsal(a):
No přemýšlela jsem o morčeti.

Jo, a v diskuzi o ptactvu máš údajně 10 psů. :D A nikomu není divné, že z brigády 5 hodin denně jsi schopná vyžít sama a máš ještě hodně peněz. :D Už se seber a nech se vyšetřit, na ty tvoje výmysly a trollení tu nikdo není zvědavý.

Přidejte reakci

Přidat smajlík