Katka B.
XXX.XXX.95.229
Dobrý den, chtěla bych se zeptat-jaké domácí zvířátko byste mi doporučili?Bydlím sama v malém
bytě, pracuji pět hodin denně a mám dost peněz na péći.
Děkuji.
Accuracy
XXX.XXX.1.187
Hádám, že chcete drobného savce, když je v sekci drobní savci. Ale za jakým účelem si zvíře pořizujete, je dobrá otázka.
Ono je na výběr tolik zvířat - morčata, křečci a křečíci, pískomilové, potkani, myši, králíci, ježci, veverky, osmáci, činčily, fretky a další. Záleží, co se Vám líbí a na co máte podmínky, jestli budete chovat venku nebo vevnitř atd. Potkani jsou inteligentní, králíci snadno sehnatelní, ježci se dožívají relativně vyššího věku, fretku si můžete vycvičit skoro jako psa...
Napiště, co jste schopná a ochotná zvířeti věnovat, zda chcete jedno nebo se přikláníte i k pořízení více jedinců. Jak si představujete takové to vaše soužití se zvířátkem - jestli chcete víc kontaktní nebo spíš samorosta.
Možností je hodně, ale která bude sedět víc vám? Kdo ví. Musíte se nějak rozepsat.
Také předpokládám, že chcete drobného savce
Vzhledem k tomu, že chovám morčata, mohu morče jen doporučit. Pokud mu můžete nabídnout prostornou klec a až se vrátíte z práce možnost výběhu a budete se mu věnovat, získáte prima společníka. Je dobré pořídit morčátka dvě. Morčátka se dají krásně ochočit. Ráda Vám poradím. V případě zájmu zde je na mne kontakt luvon@email.cz Přeji hodně štěstí při výběru toho správného zvířete.
Katka B.
XXX.XXX.95.229
No přemýšlela jsem o morčeti.
Effi
XXX.XXX.210.155
Morča je fajn, ale morčatá sú spoločenské zvieratá a preto by sa mali chovať aspoň dve. Uvažovať už potom nad dvomi.
Myššš
XXX.XXX.11.210
Katka B.
napsal(a):
No přemýšlela jsem o morčeti.
Jo, a v diskuzi o ptactvu máš údajně 10 psů. :D A nikomu není divné, že z brigády 5 hodin denně jsi schopná vyžít sama a máš ještě hodně peněz. :D Už se seber a nech se vyšetřit, na ty tvoje výmysly a trollení tu nikdo není zvědavý.