Drapkate opicky.Kosmani, tamarini

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2017 20:34
Jankkka

XXX.XXX.7.151

Dobry den, chtel bych se zeptat na jakoukoliv dostupnou literaturu o drapkatych opicich, pokud mozno v cestine, protoze anglictinu bohuzel az tak dobre neovladam.Sehnal jsem[ s obtizema] zatim jen knihu od Milana Korinka - VELKA KNIHA PRO CHOVATELE SAVCU kde jsou velmi dobre informace nejen o drapkatych opicich, rad bych se ale dozvedel vice, take ruzne postrehy a vychytavky z chovu techto uzasnych tvoru, muze mi prosim v tomto nekdo poradit?Chtel bych i oslovit ruzne uzasne a uspesne chovatele napr - doutrklars - pan Dousa{ale napr i farma Python, nebo nas nejznamejsi chovatel pan Zelenka] kteri drapkate opice[aspon co jsem se docetl tady na ifaune]choval/li a jsou tedy nejpovolanejsi zda nenapsal/li nejakou publikaci, nebo knihu, nebo zda neuvazuji o napsani knihy, protoze tady v CR je velmi malo informaci o drapkatych opicich a urcite by to ostatnim nadsencum at uz teoreticky, ci prakticky velmi pomohlo{tedy aspon ja bych byl mezi prvnimi kdo by si knihu, ci publikaci koupil]Dekuji za informace.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.7.2017 18:20

Dobry den, urcite bych se pripojil k této prosbe, take bych rad sehnal nejake knihy, clanky a informace o chovu Kosmanu, Tamarinu a Outloňu, bohuzel literatury, informaci a clanku na dane téma je velmi malo.

18.8.2017 14:44

Zdravim, hledam informace o drapkatych opicich, pisu seminarni praci na tema - tamarini, kosmani a vse co se jejich chovu, krmeni a vsech dostupnych informaci tyka, a narazila jsem na toto tema tady v diskuzich, muzete mi prosim nekdo poradit?Pokud je nejaka dostupna literatura, clanky, knihy, nebo informace od chovatelu, moc by to pomohlo

Přidejte reakci

Přidat smajlík