Náhlá smrt potkana-poraďte mi prosím

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jitka17

18.8.2017 19:53
Jitka17

XXX.XXX.42.104

Dobrý den, dnes mi umřel potkan a já nevím z jaké příčiny včera byl úplně v pořádku a dnes ráno taky. Když sem ho našla tak měl jenom špinavou pusu (asi zvracel) ale jinak mu vůbec nic nebylo. Byl mu jenom 1 rok, strašně moc sem ho milovala a moc by mě zajímalo proč umřel. Bohužel mám podezdření že mi ho matka otrávila, protože si ztěžovala, že jí smrdí a vyhrožovala mi, že ho otráví když s tím něco neudělám ale nevím jak bych mohla zjistit, že jo otrávila. Jestli víte na co asi umřel nebo víte jak by to vypadalo kdyby byl otrávený tak se mi prosím ozvětě moc by mi to pomohlo děkuju.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.8.2017 20:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jitka17 napsal(a):
Dobrý den, dnes mi umřel potkan a já nevím z jaké příčiny včera byl úplně v pořádku a dnes ráno taky. Když sem ho našla tak měl jenom špinavou pusu (asi zvracel) ale jinak mu vůbec nic nebylo. Byl mu jenom 1 rok, strašně moc sem ho milovala a moc by mě zajímalo proč umřel. Bohužel mám podezdření že mi ho matka otrávila, protože si ztěžovala, že jí smrdí a vyhrožovala mi, že ho otráví když s tím něco neudělám ale nevím jak bych mohla zjistit, že jo otrávila. Jestli víte na co asi umřel nebo víte jak by to vypadalo kdyby byl otrávený tak se mi prosím ozvětě moc by mi to pomohlo děkuju.

Nech ho pitvat, nijak jinak se příčina úhynu určit nedá.

18.8.2017 20:45
linduš

XXX.XXX.79.4

Nemohl se přehřát?

Jitka17

18.8.2017 22:09
Jitka17

XXX.XXX.124.118

Ne měla sem ho doma.

19.8.2017 09:33
Atheira

XXX.XXX.50.119

Potkani zvracet nedokážou, jestli měl špinavý čumák, byl to nejspíš porfyrin. Nechtějte vědět, co si myslím o vaší matce, pokud by byla opravdu schopná jít a otrávit zvíře. Druhá věc je ta, že to tak vůbec být nemuselo. Mohl mít nějaké potíže s dýcháním, srdcem... Mohl mít mrtvičku. Jediným způsobem, jak přijít na to, co se stalo, je pitva.

Přidejte reakci

Přidat smajlík